Είναι μια πρωτοποριακή και ταυτόχρονα χρηστική ιδέα διακόσμησης για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους από την Titan: Χρώμα Λευκοπίνακα για οποιαδήποτε επιφάνεια! 

Το Χρώμα για Λευκοπίνακες μπορεί να εφαρμοστεί με ευκολία πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια και να την μετατρέψει σε λευκοπίνακα που γράφεται με μαρκαδόρο - κατάλληλο για λευκοπίνακες - και σβήνει χωρίς να αφήνει σημάδι. 

Για παράδειγμα μπορούμε να βάψουμε πάνω σε τοίχους, έπιπλα, επιφάνειες ηλεκτροστατικής βαφής, ηλεκτρικές συσκευές όπως το ψυγείο ώστε να χρησιμοποιήσουμε το σημείο για να γράψουμε, να ζωγραφίσουμε, να δημιουργήσουμε!

Λευκοπίνακας για το χώρο υποδοχής

Χρώμα για Λευκοπίνακες στο γραφείο:

Οσοι έχουν επιλέξει να βάψουν ορισμένες επιφάνειες και τοίχους σε χώρους εργασίας με χρώμα λευκοπίνακα, λένε ότι παρατήρησαν ότι αυξήθηκε η δημιουργικότητα των υπαλλήλων. Ενα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τις επιχερήσεις είναι ότι μειώνεται σημαντικά η χρήση του χαρτιού.

Αίθουσα συνεδριάσεων με λευκοπίνακα

 

 

Ιδανική λύση για τη  διαμόρφωση χώρου σε αίθουσες συνεδριάσεων, σε σύγχρονα γραφεία, σε χώρους όπου η δημιουργία και το σύγχρονο design έχουν τον πρώτο λόγο.

Χρώμα Λευκοπινάκων και στο σπίτι

Στο σπίτι το χρώμα λευκόπινακα είναι μια πολύ καλή επιλογή για το παιδικό δωμάτιο, αλλά όχι μόνο. Μπορείτε να μετατρέψετε σε λευκοπίνακα μια επιφάνεια στην κουζίνα ή ακόμα και στο σαλόνι. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να μην επιλέξετε αποκλειστικά τη λευκή απόχρωση, καθώς η βαφή μπορεί να χρωματιστεί σε οποιαδήποτε απόχρωση για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ.

Λευκοπίνακας για χώρους απασχόλησης παιδιών

Λευκοπίνακας στην κουζίνα για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και χρηστικό σημείο για το πρόγραμμα της οικογένειας.

Λύσεις για μελέτη και διασκέδαση:

Το χρώμα λευκοπίνακα αποτελεί την πιο έξυπνη ιδέα διακόσμησης σε χώρους απασχόλησης παιδιών που γράφουν και να ζωγραφίζουν με μαρκαδόρους, σε νηπιαγωγεία, σχολεία, κλπ. Επιπλέον είναι η πιο πρακτική λύση για σχολεία και φροντιστήρια, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε παλιούς λευκοπίνακες για να ανανεώσει την όψη και την αποτελεσματικότητά τους.

Και μια προχωρήμενη ιδέα για το εσωτερικό καταστήματος:

Πηγές εικόνων: interiordesign.net, officesnapshots.com, pinterest.com, theofficegroup.co.uk, theofficestylist.com, etsy.com, buerofreunde.at