Poised Taupe: "Το γκρι με το καφέ έκαναν παιδί!”

Είναι μια απόχρωση που παντρεύει το γκρίζο και το καφέ με αποτέλεσμα ένα χρώμα πλούσιο και ουδέτερο και προπάντων τόσο εύκολο να το συνδυάσουμε με δεκάδες άλλες όμορφες αποχρώσεις και διακοσμητικά στυλ.

Οι ειδικοί στο χρώμα έψαξαν για μια απόχρωση που να είναι κλασική, να συνδυάζει τους ψυχρούς με τους ζεστούς τόνους και να ισορροπεί ανάμεσα στο τολμηρό και στο διακριτικό.

Ολα αυτά τα τα χαρακτηριστικά τα βρήκαν στο Poised Taupe. H αγχολυτική απόχρωση όπως την χαρακτηρίζουν είναι ιδανική για όλους τους χώρους του σπιτιού μας από την είσοδο μέχρι την κρεβατοκάμαρα.

Γιατί να επιλέξετε το Poised Taupe

Γνωρίζοντας ότι τα τελευταία πέντε χρόνια όλοι ασχολούνται με το γκρι, οι ειδικοί στο χρώμα σκέφτηκαν ότι το Poised Taupe (με κωδικό SW 6039) είναι η απόχρωση για όσους θέλουν να είναι πιο μπροστά από την τάση της μόδας. Και παρότι δεν είναι ένα έντονο κόκκινο, μπλε κλπ, το Poised Taupe κάνει τη διαφορά μέσα σε ένα χώρο.

Για τους DIYers

Η επιλογή του Poised Taupe δείχνει ξεκάθαρα ότι οι διακοσμητές φέτος έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το τι αποχρώσεις διαλέγουν οι DIYers (κυρίως εκείνοι που ασχολούνται με την αναπαλαίωση επίπλων και το Chalk Paint). Και πράγματι τo Poised Taupe είναι μια από πιο elegant αποχρώσεις για να δώσουμε vintage όψη σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Επιλέξτε το για τη διακόσμηση του χώρου σας ή του επίπλου σας και ρωτήστε μας για τις αποχρώσεις που μπορούν να το συνοδεύσουν.