Η πασχαλινή ιδέα για φέτος είναι εύκολη και απλή αλλά παράλληλα τόσο στυλάτη: Βάφουμε τα αυγά (που δεν θα τσουγκρίσουμε) σε παλ χρωματισμούς και δημιουργούμε μια πραγματικά chic διακόσμηση στο τραπέζι μας που μπορούμε να τη χαρούμε όχι μόνο το Πάσχα, αλλά όλη την Άνοιξη.

 
Τα υλικά:

Επιλέγουμε τρεις από τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις των αγαπημένων μας Acualux:
1. το γκριζοπράσινο 850
2. το απαλό ροζ-σομόν 824
3. το χρυσοκόκκινο 860

Θα χρειαστούμε επίσης το λευκό Acualux, μια χαρτοταινία και δύο πινέλα.

Η εκτέλεση

Αρχικά πρέπει να αδειάσουμε το εσωτερικό των αυγών: Με μια πινέζα ή καρφίτσα, κάνουμε δύο τρύπες στις άκρες του αυγού και φυσώντας από τη μια τρύπα αφαιρούμε τον κρόκο και το ασπράδι. Στη συνέχεια κολλάμε τη χαρτοταινία στη μέση του αυγού για να το χωρίσουμε σε δύο μέρη. Το μισό το βάφουμε με το απαλό ροζ Acualux και περιμένουμε 30'-60' για να στεγνώσει το χρώμα – (για πιο γρήγορο στέγνωμα χρησιμοποιούμε το πιστολάκι μας). Το άλλο μισό του αυγού το βάφουμε με λευκό Acualux.

Κατόπιν ρίχνουμε στο γκριζοπράσινο Acualux λίγες σταγόνες λευκό και με αυτό το χρώμα φτιάχνουμε μια γραμμή στη μέση του αυγού με ένα με ένα λεπτό πινέλο.

  

Οταν το χρώμα θα έχει στεγνώσει, βουτάμε το πίσω μέρος του πινέλου στο χρυσοκόκκινο Acualux και πάνω στο λευκό μέρος του αυγού σχηματίζουμε μικρά πουά. Με το γκριζοπράσινο χρώμα μπορούμε να βάψουμε και την αυγοθήκη, ώστε να τοποθετήσουμε μέσα τα Acualuxένια πασχαλινά αυγά μας!

Καλό Πάσχα σε όλους!

Κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε και άλλους όμορφους τρόπους πασχαλινής διακόσμησης. 

*Η ιδέα προέρχεται από το blog Revelo&Ideas Low Cost