Συχνά μας ρωτούν στο Ask the Expert και στις σελίδες μας στα Social Media αν μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα στα πλακάκια και ποιό είναι το σωστό προϊόν. 

Αν θέλεις να ανακαινίσεις την κουζίνα ή το μπάνιο χωρίς ταλαιπωρία η ΤΙΤΑΝ έχει δύο εξειδικευμένα προϊόντα που εξασφαλίζουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα: 

1. το Σμάλτο Νερού για Πλακάκια που κάνει το βάψιμο στα πλακάκια τοίχου παιχνίδι

και

2. το Σμάλτο Μπανιέρας και Κεραμικών το οποίο ανανεώνει μπανιέρες, νιπτήρες και πλακάκια δαπέδου χωρίς να ξηλωθεί τίποτα! 

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα σε οποιοδήποτε πλακάκι τοίχου, τότε η κατάλληλη επιλογή είναι το Σμάλτο Νερού της ΤΙΤΑΝ το οποίο εφαρμόζεται ΧΩΡΙΣ αστάρι. Δηλαδή αφού καθαρίσετε καλά την επιφάνεια, μπορείτε να ξεκινήσετε το βάψιμο ΑΜΕΣΩΣ

 

Ευκολόχρηστο και ανθεκτικό: 

Το σημαντικό πλεονέκτημα του Σμάλτου Νερού είναι ότι εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, γλιτώνοντας στον DIYer ή στον επαγγελματία χρόνο και κόπο. Παράλληλα πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει στο πλακάκι την ΑΝΤΟΧΗ που χρειάζεται στην υγρασία, στους λεκέδες και στο συχνό πλύσιμο με καθαριστικά προϊόντα. 

Θα το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις και σε δύο φινιρίσματα: σατινέ και γυαλιστερό.

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Οσοι θέλετε να ανακαινίσετε την μπανιέρα σας θα χρειαστείτε ένα προϊόν το οποίο να προσφέρει τη maximum προστασία. Όπως είναι φυσικό η μπανιέρα σε σχέση με τα πλακάκια του τοίχου είναι μια επιφάνεια με έξτρα απαιτήσεις. Γι αυτό το Σμάλτο Μπανιέρας της ΤΙΤΑΝ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι ανθεκτικό στη χλωρίνη, τα ισχυρά καθαριστικά, το νερό και την τριβή.

Διατίθεται σε δύο φινιρίσματα σατινέ και γυαλιστερό και σε χιλιάδες αποχρώσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Σμάλτο Μπανιέρας της ΤΙΤΑΝ και για τα πλακάκια σε περίπτωση υψηλών απαιτήσεων ή όταν χρειάζεται να εφαρμόσετε μια ειδική αποχρώση.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

Το σατινέ Σμάλτο Μπανιέρας είναι τόσο ανθεκτικό που χρησιμοποιείται και για τη βαφή σε πλακάκια δαπέδου! Προσφέρει στην επιφάνεια maximum προστασία και αντιολισθητικό αποτέλεσμα και φυσικά μπορείτε να το καθαρίζετε όσο συχνά θέλετε.

 

Το Σμάλτο Νερού και το Σμάλτο Μπανιέρας στο μπάνιο και στην κουζίνα: