Μετά το φωτεινό πράσινο του 2017, η Pantone επιλέγει να αναδείξει μια απόχρωση - έκπληξη. Το Ultra Violet είναι για το 2018 το χρώμα της χρόνιας.

Υποδεχόμαστε λοιπόν ένα έντονο χρώμα, ένα μωβ με αρκετή δόση μπλε που παραπέμπει στο χρώμα της λεβάντας, το φυτό που το τελευταίο διάστημα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή trend στη διακόσμηση. 

Το Ultra Violet είναι θα λέγαμε ένα “καθαρόαιμο” μωβ: “το χρώμα του μυστηρίου και της μαγείας” όπως αναφέρει η Leatrice Eiseman, η Executive Director της Pantone, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται κάπως "δύσκολο" χρώμα...

Γιατί το έχουμε το παρεξηγήσει;

“Είναι το πιο πολύπλοκο από όλα τα χρώματα, λέει η Leatrice Eiseman, “επειδή για να δημιουργηθεί ενώνονται δύο χρώματα που φαινομενικά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα: το μπλε και και το κόκκινο. Με την ένωσή τους όμως τους δημιουργείται κάτι εντελώς νέο”.

Στην πραγματικότητα το χρώμα του πλούτου και της εξουσίας που στην αρχαιότητα ήταν εξαιρετικά σπάνιο, είναι από τις αποχρώσεις που ταιριάζει με ό,τι χρώμα θέλετε!

Προτάσεις Διακόσμησης

Όπως θα δείτε και παρακάτω το μωβ σε έναν χώρο όπως στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με οποιοδήποτε πράσινο (από σκούρο κυπαρισσί μέχρι λαχανί), με τιρκουάζ, μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί και φυσικά ταιριάζει καταπληκτικά με χρυσά αντικείμενα.

Μην το φοβηθείτε, παίξτε μαζί του και αν το επιλέξετε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό και πρωτότυπο χώρο! 

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό τους τοίχους, τα έπιπλά σας ακόμα και μικροαντικείμενα. 

Μωβ και Χρυσό

Μωβ και Τιρκουάζ

Διαλέξτε το μωβ που σας ταιριάζει

Μπείτε στο χρωματολόγιο της TITAN "FIND YOUR COLOUR"  επιλέξτε την απόχρωση Lila ή στο χρωματολόγιο της Fleetwood "COLOUR MADE EASY" και βρείτε το αγαπημένο σας μωβ.