Ακόμα και τα μπαμπού έπιπλα βεράντας μπορείς να τα ανανεώσεις, απλά περνώντας τα με χρώμα κιμωλίας και ένα προστατευτικό βερνίκι! 

Αρκετοί αποφασίζουν να τα πετάξουν αλλά είναι πραγματικά κρίμα να τα αντικαταστήσεις με καινούργια αν οι πολυθρόνες και το τραπέζι μπαμπού είναι ακόμα γερά.

Η λύση είναι να επιλέξεις μια φρέσκια απόχρωση για να βάψεις τα μπαμπού έπιπλα και να ολοκληρώσεις τέλεια το make over με νέα μαξιλάρια. 

Πως θα το κάνεις:

Για το βάψιμο των μπαμπού επίπλων με χρώμα κιμωλίας θα χρειαστείς το στρογγυλό πινέλο της Harris το οποίο είναι ιδανικό για να φτάνει παντού και το βερνίκι Heavy Duty Floor Varnish της Polyvine το οποίο είναι τέλειο για χρήση σε επιφάνειες που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο. 

 

 

Αρχικά τρίψε ελαφρά τις επιφάνειες με ένα γυαλόχαρτο και αφού τις καθαρίσεις πέρασε το πρώτο χέρι Chalk Paint COLORS . Υστερα από 4 ώρες, όταν θα έχει στεγνώσει πέρασε το 2ο χέρι.

Για να προστατέψεις τις επιφάνειες και αφού στεγνώσει καλά και το 2ο χέρι Chalk Paint COLORS, πέρασε μια στρώση βερνίκι Heavy Duty Floor Varnish

Το ανανεωμένο σου μπαμπού σαλόνι βεράντας είναι έτοιμο!

 

 

 

 

Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Κουτζεκλίδη από τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ που μοιράστηκε μαζί μας το project της. 

 

 

 

 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις του Chalk Paint COLORS