Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού που μας βοηθάει να διώξουμε το άγχος της ημέρας και να χαλαρώσουμε.

Γι΄αυτό το λόγο πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη διαρρύθμιση, τη διακόσμησή του και το σημαντικότερο: στη συντήρησή του.

Παρακάτω θα δείτε τρια έξυπνα τρικ και μια SOS τεχνική για να ανανεώσετε το μπάνιο σας χωρίς να αφαιρέσετε και να γκρεμίσετε τίποτα, χωρίς σκόνες και μπάζα, γρήγορα και οικονομικά.

Η πιο γρήγορη και οικονομική ανανέωση

Επειδή το μπάνιο μας πρέπει να αποπνέει πάντα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητα, εκτός από τον τακτικό καθαρισμό που πρέπει να γίνεται, είναι πολύ σημαντικό όλα τα κεραμικά του μπάνιου (μπανιέρα, νιπτήρας, μπιντέ κτλ.) να γυαλίζουν, να μην έχουν άλατα ή επίμονα υπολείμματα σαπουνιών. 

                                                                    

Το Σμάλτο Μπανιέρας της Titan μπορείτε να το βρείτε και σε κιτ το οποίο περιέχει ό,τι χρειάζεστε για να ανακαινίσετε τη μπανιέρα σας

Αν τα κεραμικά του μπάνιου μας είναι παλιά, έχουν χάσει την γυαλάδα τους και έχουν δημιουργήσει λεκέδες, η πιο πρακτική λύση για ανακαίνιση μπάνιου είναι το Σμάλτο Μπανιέρας της TITAN. Το Σμάλτο Μπανιέρας (Aspecto Ceramico) είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, ένα ειδικό χρώμα σε μορφή σμάλτου που δημιουργεί αποτέλεσμα νέας πορσελάνης και που διατίθεται στην αγορά ως μια εναλλακτική, οικονομική και εύκολη λύση για την ανακαίνιση του μπάνιου μας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σμάλτο Μπανιέρας εδώ .

Ακόμα δείτε οδηγίες για το σωστό βάψιμο μπανιέρας εδω.

Μπορείτε να περάσετε το Σμάλτο Μπανιέρας σε λευκό χρώμα ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση επιθυμείτε. Είναι σημαντικό το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι σε αρμονία με τα υπόλοιπα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο του μπάνιου (π.χ. χαλάκι μπάνιου, πετσέτες, κουρτίνα μπανιέρας κτλ.). 

 

3 διακοσμητικά τρικ για το μπάνιο:

1. Μεγάλοι και εντυπωσιακοί καθρέπτες

Ένα έξυπνο τρικ που κάνει το μπάνιο μας να δείχνει μεγαλύτερο και πιο επιβλητικό είναι η χρήση μεγάλων εντυπωσιακών καθρεπτών σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Οι χρυσοί καθρέπτες δίνουν πάντα μια πιο κλασική όψη στον χώρο όπου είναι τοποθετημένοι. Μπορείτε εύκολα να βάψετε με πινέλο έναν απλό καθρέπτη χρησιμοποιώντας τις μεταλλικές αποχρώσεις Acualux της TITAN και να τον τοποθετήσετε πίσω απ την μπανιέρα ή πάνω απ’ τον νιπτήρα.

2. Αποχρώσεις φρεσκάδας

    

Εαν θέλετε να "μεγαλώσετε" το μπάνιο σας μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτές αποχρώσεις όπως το θαλασσί, το παλ τιρκουάζ, το ανοιχτό πράσινο και το κίτρινο που αποπνέουν αίσθηση φρεσκάδας και κάνουν το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο φωτεινό.

3. Ανοιξιάτικη πινελιά με λουλούδια

Tέλος, μικρά μπουκετάκια από πολύχρωμα λουλούδια είναι η πινελιά που δίνει στον χώρο την πιο χαρούμενη νότα. Βάλτε στο μπάνιο σας ένα γυάλινο βάζο και τοποθετήστε μέσα ένα μπουκέτο απ’ τα αγαπημένα σας λουλούδια! Έτσι προσθέτετε ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας που κάνει το μπάνιο σας διαφορετικό από όλα τα άλλα.