Η Crown Paints προσέφερε στις αλυσίδες ξενοδοχείων Malmaison & Hotel du Vin μια μοναδική χρωματική ανανέωση 5 αστέρων!


Η βρετανική εταιρεία χρωμάτων τα τελευταία οκτώ χρόνια συνεργάζεται με έναν από τους πιο γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν χώρους με ιδιαίτερη αισθητική και μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Η ομάδα της Crown Paints Architect and Design (A&D) επιλέγει για την διαρκή ανανέωση των δωματιών μια γκάμα χρωμάτων η οποία αναδεικνύει τόσο τους μοντέρνους όσο και τους κλασικούς χώρους κάθε ξενοδοχειακής μονάδας των Malmaison & Hotel du Vin.

Χρησιμοποιώντας την βεντάλια της Crown Paints ( η οποία περιλαμβάνει πάνω από 1400 αποχρώσεις) οι διακοσμητές της A&D έχουν στη διάθεσή τους μοναδικές αποχρώσεις ώστε να δημιουργούν  την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε λόμπι, εστιατόρια και δωμάτια.

 

Περισσότερα από 20 χρώματα έχουν επιλεγεί από την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Crown Paints και του ομίλου, με τους επισκέπτες να μένουν εντυπωσιασμένοι από τις αποχρώσεις και την πολυτελή διακόσμηση των χώρων.


Η Malmaison & Hotel du Vin προσέγγισε αρχικά την Crown Paints αναζητώντας μια λύση για την συντήρηση των δωματιών, καθώς ο συχνός καθαρισμός των τοίχων επηρέαζε την όψη του χρώματος που χρησιμοποιούσαν παλιότερα.


Η πρόταση της Crown Paints για άψογη εμφάνιση και μεγάλη αντοχή ήταν το Extreme Scrubbable Matt, ένα απόλυτα ματ χρώμα, ανθεκτικό στους λεκέδες που μπορεί να αντέξει τον συχνό καθαρισμό.

Μετά την πρώτη εφαρμογή του χρώματος η Malmaison & Hotel du Vin επέλεξε την Crown Paints ως μοναδικό προμηθευτή της στον τομέα των χρωμάτων. Το Clean Extreme Scrubbable Matt χρησιμοποιείται πλέον σε όλο τον όμιλο Malmaison & Hotel du Vin.

 

Δείτε μερικούς μόνο από τους χώρους που διακοσμήθηκαν με τα χρώματα της CROWN PAINTS: