Οι colour experts της Crown Paints παρουσιάζουν τρεις μοναδικές παλέτες με αποχρώσεις που έρχονται κατευθείαν από τα χρώματα της Ανοιξης και του Καλοκαιριού.

 

Επιλέξτε την πρόταση που σας ταιριάζει περισσότερο και βάψτε το χώρο σας με ένα από τα διακοσμητικά χρώματα της Crown Paints σε ματ ή σατινέ φινίρισμα.

Η παλέτα ILLUSURY

Χρώματα στους τόνους του τριαντάφυλλου και του βατόμουρου: παλ ροζ με ρομαντική διάθεση που συνδυάζονται υπέροχα με έντονα κίτρινα αξεσουάρ και υφάσματα στην απόχρωση του αμέθυστου.

Η Illusury είναι μια παλέτα ονειρική και παιχνιδιάρικη η οποία εμπνεύστηκε από τον ψηφιακό ονειρικό κόσμο και το κίνημα του σουρεαλισμού. Δείτε πως θα συνδυάσετε αυτές τις αποχρώσεις στο χώρο σας με καμπυλόγραμμα έπιπλα και αντικείμενα: 

 

H παλέτα LIMINAL

Η Liminal είναι μια ωδή στον κόσμο της φύσης και επικεντρώνεται σε ό,τι μας συνδέει με τη φύση. H παλέτα περιλαμβάνει ανοιχτόχρωμες και σκούρες πράσινες αποχρώσεις οι οποίες χαρίζουν στο χώρο ένα αίσθημα ηρεμίας. Συνδυάζει τον σύγχρονο μινιμαλισμό με το φυσικό ξύλο, φέρνοντας την αίσθηση του εξωτερικού χώρου μέσα σε ένα δωμάτιο.

 

Η παλέτα RESET

Η Reset μας φέρνει την αίσθηση του καλοκαιριού: μπλε τόνοι του ωκεανού, ζεστή ώχρα και αποχρώσεις της άμμου. Μια παλέτα που συνδυάζεται υπέροχα με φυσικά υλικά και υφάσματα.

Είναι μια συλλογή χρωμάτων που μας παραπέμπει στη δροσιά της θάλασσας, τη ζεστή άμμο και τον απογευματινό ήλιο: απλά μια χαλάρωση των αισθήσεων!