Η τρέλα του μαυροπίνακα δεν περιορίζεται μόνο πάνω στους τοίχους και στα έπιπλα (δείτε ΕΔΩ) αλλά έχει "χτυπήσει" και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά: από τις κούπες του καφέ και τα βαζάκια των μπαχαρικών μέχρι τα παπούτσια μας!

Για να διακοσμήσουμε λοιπόν μικρότερες επιφάνειες ό,τι πιο κατάλληλο είναι το αγαπημένο μας Acualux σε ματ φινίρισμα. Το ακρυλικό χρώμα (μαυροπίνακα) με την μεγάλη αντοχή διατίθεται σε συσκευασία των 100 ml, ποσότητα αρκετή για να βάψετε γλαστράκια, ποτήρια, δοχεία κλπ.

Μάλιστα δεν θα το βρείτε μόνο σε μαύρο χρώμα. Μπορείτε να διαλέξετε την μπλέ, την πράσινη ή τη μωβ απόχρωση. Και τα τρία αυτά χρώματα είναι επιλεγμένα ώστε σε ό,τι αντικείμενο και αν τα χρησιμοποιήσετε να μπορείτε να γράψετε άνετα στην επιφάνειά του με λευκή ή χρωματιστή κιμωλία.

Με τα Acualux ματ μπορείτε να βάψετε ένα σωρό πράγματα μετατρέποντας ένα μέρος τους (ή και ολόκληρα τα αντικείμενα) σε επιφάνεια γραφής! Διακοσμήστε γυαλί, πορσελάνη, ξύλο, μέταλλο, πέτρα, κεραμικά και πλαστικό!

Επίσης για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε στην DIY κατασκευή σας τα Acualux ματ μαζί με τα σατινέ ή με τα Chalk Paint της ΤΙΤΑΝ.

 

Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ματ χρώματα

Σε γλαστράκια:

Σε δίσκους σερβιρίσματος:

Σε ποτήρια:

 

Στην κουζίνα:

Σε σουβέρ:

Σε κούπες:

Σε Mason Jars:

Σε διακοσμητικά μπουκάλια:

Σε παλιά κάδρα & κορμούς:

Σε παπούτσια!

Σε τσάντες!