Τώρα που ο καιρός "ανοίγει" ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε ξανά με τη βεράντα μας και τον κήπο μας και να φτιάξουμε μια ανοιξιάτικη γωνιά με τις αγαπημένες αποχρώσεις. 

Εκτός από τα κλασικά έπιπλα κήπου, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να αξιοποιήσετε και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο όπως παλιά τραπέζια και καρέκλες, παλέτες, καφάσια αρκεί να τα βάψετε με ένα πολύ ανθεκτικό χρώμα.

Μια ιδανική λύση για να βγάλετε όλα αυτά τα αντικείμενα έξω (στον κήπο ή στην βεράντα) είναι τα βάψετε με την οικολογική ριπολίνη TITANLUX ECO

 

To υπέρ-ανθεκτικό χρώμα της ΤΙΤΑΝ βάφει άψογα κάθε ξύλινη επιφάνεια (τηκ-τροπικά ξύλα, πεύκο, σημύδα κ.α.) και προσφέρει στα έπιπλα εξωτερικού χώρου έξτρα προστασία στις καιρικές συνθήκες. 

 

Χρωματικοί Συνδυασμοί: 

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μια απόχρωση (π.χ all white) για να βάψετε όλα τα έπιπλά σας, την πέργκολα ή το φράχτη του κήπου.

Ομως μπορείτε να κάνετε και όμορφους συνδυασμούς βάφοντας π.χ με ένα χρώμα το τραπέζι και με δύο ή τρία άλλα χρώματα τα καθίσματα.

Επίσης με τη TITANLUX ECO την οποία τη βρίσκετε σε χιλιάδες αποχρώσεις μπορείτε να βάψετε γλάστρες, πλαστικές καρέκλες, μεταλλικά έπιπλα, ακόμα και την τέντα! 

 

Δείτε παρακάτω ιδέες για το πως θα διακοσμήσετε το χώρο σας στον κήπο, στην βεράντα και στο μπαλκόνι:

Εντονα & Παλ χρώματα

 

 

 

 

 

 

 

All white! 

 

 

  

 

Παλέτες, πάγκοι, ξαπλώστρες & παλιές καρέκλες