Το Χρώμα Μαυροπίνακα είναι ένα υπέροχο υλικό διακόσμησης που μας προσφέρει ανεξάντλητες ιδέες διαμόρφωσης χώρων για μικρούς και μεγάλους.

Ιδιαίτερα για το παιδικό δωμάτιο ή το play room, η βαφή με χρώμα μαυροπίνακα είναι μια καλύ λύση ώστε να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό χώρο έκφρασης και διασκέδασης.

Μπορείτε να βάψετε με αυτό έναν ολόκληρο τοίχο στο δωμάτιο των παιδιών σας, ένα μέρος του τοίχου ή να μετατρέψετε σε μαυροπίνακα διάφορα αντικείμενα μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπως ντουλάπια, βιβλιοθήκες, ράφια και τραπεζάκια.

Για το blackboard effect στον τοίχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Efecto Pizarra της MONTO το οποίο διαθέτει πιστοποιήση για ασφαλή χρήση σε παιδικά αντικείμενα (UNE-EN 71-3) και πιστοποιήση αντοχής στο πλύσιμο Clase 1 (UNE-EN-ISO 11998).

Για να εμπνευστείτε για το δικό σας χώρο σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες διακόσμησης που μπορείτε να υιοθετήσετε για το παιδικό δωμάτιο με πολύ φαντασία, καλή διάθεση και δημιουργικότητα.

Χαρούμενη διακόσμηση με θέμα:

Βάφοντας έναν τοίχο με Χρώμα Μαυροπίνακα μπορούμε να τονίσουμε ακόμα περισσότερο τη θεματική διακόσμηση (π.χ ζώα της ζούγκλας) στο παιδικό δωμάτιο

Η μάθηση γίνεται διασκέδαση:

Πρωτότυπη διακόσμηση για παιχνίδι μάθηση και δημιουργία

Οργανώνουμε το παιδικό δωμάτιο

 

Το χρώμα μαυροπίνακα πάνω στον τοίχο αλλά και στα έπιπλα μας βοηθά να οργανώσουμε το χώρο μας

Τα παιδιά ζωγραφίζουν το δωμάτιό τους

Τα παιδιά εκφράζονται ελεύθερα μέσα στο δωμάτιό τους, ζωγραφίζοντας με κιμωλία τις επιφάνειες.

Και πέντε όμορφες ιδέες:

 

Βάφουμε με χρώμα μαυροπίνακα μόνο την πόρτα, ένα όμορφο μοτίβο στον τοίχο, διακοσμούμε ένα κομμάτι του τοίχου με πλαίσια και καδρα, βάφουμε τον τοίχο της μικρής αποθήκης και μετατρέπουμε ένα τραπεζάκι σε μαυροπίνακα.