Το Χρώμα Πινάκων είναι ένα υλικό διακόσμησης που μας προσφέρει ανεξάντλητες ιδέες διαμόρφωσης χώρων για μικρούς και μεγάλους.

Ιδιαίτερα για το παιδικό δωμάτιο ή το play room, η βαφή με χρώμα μαυροπινάκων είναι μια καλύ λύση ώστε να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό χώρο έκφρασης και διασκέδασης.

Μπορείτε να βάψετε με αυτό έναν ολόκληρο τοίχο στο δωμάτιο των παιδιών σας, ένα μέρος του τοίχου ή να μετατρέψετε σε μαυροπίνακα διάφορα αντικείμενα μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπως ντουλάπια, βιβλιοθήκες, ράφια και τραπεζάκια.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες διακόσμησης που μπορείτε να υιοθετήσετε για το παιδικό με πολλή φαντασία, καλή διάθεση και δημιουργικότητα.

Για χαρούμενη διακόσμηση με θέμα:

Βάφοντας έναν τοίχο με Χρώμα Μαυροπίνακα μπορούμε να τονίσουμε ακόμα περισσότερο τη θεματική διακόσμηση (π.χ ζώα της ζούγκλας) στο παιδικό δωμάτιο

Η μάθηση γίνεται διασκέδαση:

Πρωτότυπη διακόσμηση για παιχνίδι μάθηση και δημιουργία

Οργανώνουμε το παιδικό δωμάτιο

 

Το χρώμα μαυροπίνακα πάνω στον τοίχο αλλά και στα έπιπλα μας βοηθά να οργανώσουμε το χώρο μας

Τα παιδιά ζωγραφίζουν το δωμάτιό τους

Τα παιδιά εκφράζονται ελεύθερα μέσα στο δωμάτιό τους, ζωγραφίζοντας με κιμωλία τις επιφάνειες.

Και πέντε όμορφες ιδέες:

 

Βάφουμε με χρώμα μαυροπίνακα μόνο την πόρτα, ένα όμορφο μοτίβο στον τοίχο, διακοσμούμε ένα κομμάτι του τοίχου με πλαίσια και καδρα, βάφουμε τον τοίχο της μικρής αποθήκης και μετατρέπουμε ένα τραπεζάκι σε μαυροπίνακα. 

2 επιλογές για Blackboard εφέ:

 

Για την δημιουργία διακοσμησεων με χρώμα μαυροπίνακα, η Titan διαθέτει δυο προϊόντα ως χρώμα πινάκων που μπορούν να βάψούν οποιαδήποτε επιφάνεια και να δημιουργήσουν το blackboard εφέ:

To TITAN PIZARRAS AL AGUA είναι ακρυλικό χρώμα νέρου με άψογο ματ φινίρισμα, το οποίο χαρίζει σε οποιαδήποτε επιφάνεια το εφέ του μαυροπίνακα. Καλύπτει τέλεια, δεν γυαλίζει και αντέχει στο νερό και στο συχνό καθάρισμα.

Το πολυχρηστικό προϊόν UNILAK MATT, είναι πολλαπλής πρόσφυσης, υδατοδιάλυτο και μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αστάρι πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια δημιουργώντας άψογο αποτέλεσμα σχολικού πίνακα. Το Unilak θα το βρειτε σε μαύρο, πράσινο, μπλε, κόκκινο αλλά και σε εκατοντάδες ακόμη αποχρώσεις.