Την ίδια στιγμή που το παγκόσμιο ενδιαφέρον στρέφεται στην αρχαία πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, την Αμφίπολη, για την ολοκλήρωση της ανασκαφής του αρχαίου τάφου και την επίλυση του μυστηρίου για την ταυτότητα του ενοίκου του,  τα προϊόντα της TITAN επιλέγονται απ΄την τοπική κοινωνία ως τα πιο αξιόπιστα για την προστασία του μεγάλου στεγάστρου που καλύπτει έναν άλλον Αρχαιολογικό χώρο αυτού του Αρχαίου Γυμνασίου της Αμφίπολης. 

Το αρχαίο Γυμνάσιο της Αμφίπολης ήταν “βασικό δημόσιο κτίριο για τη στρατιωτική και αθλητική εκπαίδευση των νέων, καθώς και για την πνευματική και καλλιτεχνική τους διαπαιδαγώγηση”. Το “στέγαστρο-ασπίδα” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται απ΄την Aρχαιολογική Yπηρεσία, καλύπτει όλο το αρχαίο μνημείο και το προστατεύει απ΄τα καιρικά φαινόμενα.

\Η ΤΙΤΑΝ, που εισάγεται και διανέμεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά απ΄την εταιρεία Χρωμάτων Σμυρνιόπουλος Α.Ε., διαθέτει εξειδικευμένα οικοδομικά, βιομηχανικά, διακοσμητικά και ναυτιλιακά προϊόντα, κατάλληλα για περιβάλλον με συνθήκες όπου απαιτείται υψηλή αντοχή και προστασία.Συγκεκριμένα, το στέγαστρο ασπίδα στην Αμφίπολη βάφτηκε με το  Χρώμα Θαλάσσης – Pesqueros ΤΙΤΑΝ.

Το Χρώμα Pesqueros επιλέχτηκε λόγο των μοναδικών χαρακτηριστικών που διαθέτει: διακόσμηση και συντήρηση μεταλλικών και ξύλινων επιφανειών που εκτίθενται σε δύσκολα περιβάλλοντα, γυαλιστερό φινίρισμα,  και πλήθος αποχρώσεων.H ΤΙΤΑΝ έχοντας εμπειρία πολλών ετών και μοναδική τεχνογνωσία, επιλέγεται συχνά ως συνεργάτης για την διεκπεραίωση μεγάλων έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.