Τώρα που μένουμε σπίτι μπορούμε να ασχοληθούμε με το χώρο που περνάμε τον περισσότερο χρόνο και να τον ανανεώσουμε χρησιμοποιώντας τα χρώματα κιμωλίας.

Αγαπάμε ξανά το σπίτι μας και ανανεώνουμε έπιπλα που είτε δεν χρησιμοποιούσαμε, είτε αγαπημένα αντικείμενα που χρειάζονται μια συντήρηση ή αλλαγή στο χρώμα. 

Μπορούμε να ξεκινήσουμε με έπιπλα όπως καρέκλες ή το τραπεζάκι του σαλονιού ή και όσοι έχουν περισσότερο χρόνο να βάψουν τα ντουλάπια της κουζίνας τους ή μεγαλύτερα έπιπλα μέσα στο σπίτι. 

Η εφαρμογή του Chalk Paint είναι πανεύκολη καθώς βάφουμε απευθείας πάνω στις επιφάνειες ή μετά από ελαφρύ τρίψιμο (ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το αντικείμενο). Αφού περάσουμε δυο στρώσεις περνάμε με ένα βερνίκι και έχουμε τελειώσει. 

Για επιλογή αποχρώσεων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Παλιά έπιπλα

Οι παλιές ξύλινες καρέκλες μπορούν να μεταμορφωθούν απλά αν επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει με το χώρο σας. Αν έχετε τη δυνατότητα αλλάξτε και το ύφασμα στο μαξιλάρι τους, διαφορετικά μπορείτε και αυτό να το βάψετε με Chalk Paint! 

Κάντε όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων (π.χ γαλάζιο με μωβ)  και δείτε το χώρο σας να γίνεται μοναδικός. Ακόμα όμως και με το λευκό ή το εκρού Chalk Paint μπορείτε να ανανεώσετε τέλεια τα παλιά σας έπιπλα!

Αγαπημένες Αποχρώσεις

Πάρτε ιδέες για την επιλογή αποχρώσεων από diyers που έχουν διακοσμήσει εκατοντάδες έπιπλα

Κουζίνα - Τραπεζαρία:

 Με το Chalk Paint μπορείτε να βάψετε τα πάντα μέσα στην κουζίνα: από τα ξύλινα ντουλάπια μέχρι τα μεταλλικά φωτιστικά.

Μπουκάλια και Mason Jars

Χρησιμοποιήστε το Chalk Paint Spray για να βάψετε γρήγορα και άψογα τα γυάλινα αντικείμενα

Chalk Paint ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ για παιδικά έπιπλα και άλλες επιφάνειες

Αν θέλετε να χρωματίσετε παιδικά έπιπλα ή επιφάνειες που χρησιμοποιούμε για φαγητό (π.χ. δίσκος σερβιρίσματος) χρησιμοποιήστε το οικολογικό χρώμα κιμωλίας της TITAN καθώς διαθέτει Ecolabel και σήμα καταλληλότητας για χρήση σε παιδικά αντικείμενα.