Μπορούν να γίνουν πρες παπιέ, στηρίγματα για τα βιβλία στη βιβλιοθήκη, διακοσμητικά για το τραπεζάκι του σαλονιού και πολλά ακόμη!

Επειδή τα βότσαλα της παραλίας είναι η αγαπημένη μας DIY ασχολία τώρα το καλοκαίρι, συγκεντρώσαμε μερικούς εύκολους τρόπους για τη διακόσμησή τους. Θα χρειαστείτε πλακέ ή στρογγυλό πινέλο και τα αγαπημένα μας Acualux

 

Δείτε ΕΔΩ τις πέτρες της Κατερίνας

 

1.

Ενας elegant και γρήγορος τρόπος για να διακοσμήσουμε τις πέτρες παραλίας είναι το COLOR BLOCKING. Πάρτε μια χαρτοταινία και χωρίστε την πέτρα στα δύο ή στα τρία. Βάψτε τα κομμάτια που θέλετε, αφαιρέστε τη χαρτοταινία και οι πέτρες είναι έτοιμες. 

 

2.

Τα γεωμετρικά σχέδια είναι μια καλή επιλογή γιατί μπορείτε να διαλέξετε ένα απλό σχέδιο αν είστε αρχάριοι όπως π.χ ο ήλιος στην παρακάτω εικόνα. Με ένα μολύβι σχεδιάστε πάνω στην πέτρα το μοτίβο και στη συνέχεια περάστε το με χρώμα. 

 

3. 

Μια χρυσή πινελιά στο βότσαλο θα του δώσει άλλη όψη. Μπορείτε να βάψετε με τη χρυσαφένια, ασημί και χάλκινη απόχρωση των Acualux ή να χρησιμοποιήσετε τα σπρέι με εφέ καθρέφτη

4.

Αν δεν θέλετε να ζωγραφίσετε μόνοι σας το βότσαλο τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ!

5.

Είτε είναι μικρά είτε μεγάλα τα βότσαλα παραλίας μπορούν να γίνουν χρήσιμα αντικείμενα. Δείτε παρακάτω πως μετατρέπονται σε βάσεις για φωτογραφίες και σε μαγνητάκια ψυγείου. 

Δείτε και άλλες πολύχρωμες ιδέες: