Τα εργαστήρια της ΤΙΤΑΝ δημιούργησαν ένα προϊόν με μονάδικες επιδόσεις για heavy duty κατάστάσεις!

Το Export TITAN είναι χρώμα υψηλών προδιαγραφών, ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικές εργασίες βαφής με πιστοποιημένη καλυπτικότητα και ακόμη 3 ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις. 

Το υπερανθεκτικό πλαστικό χρώμα της ΤΙΤΑΝ ενδείκνυται για χώρους συχνής χρήσης (παιδικά δωμάτια, γραφεία, ξενοδοχεία κλπ) καθώς εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα, δεν βρωμίζει, διατηρεί τα χρώματά του ζωηρά και διαθέτει αντιμουχλικά συστατικά.

Οι πιστοποιήσεις του TITAN EXPORT

  
 

1. ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ & ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ 

Είναι πιστοποιημένο για την αντοχή του στην τριβή με UNE EN ISO 11998: (Απώλεια πάχους φιλμ <5 μ Class 2 EN 13300). 

Η αξιολόγηση της αντοχής του χρώματος είναι σημαντική καθώς επιβεβαιώνει ότι το χρώμα θα διατηρήσει την αναμενόμενη όψη του μετά από το πλύσιμο και ότι θα διατηρήσει τις φυσικές ιδιότητές του όταν έρθει σε επαφή με προϊόντα καθαρισμού. Το Export TITAN μπορεί να καθαριστεί όσο συχνά θέλετε: είναι ανεξίτηλο, έξτρα ανθεκτικό, αδιάβροχο, με βελούδινο ματ φινίρισμα και ζωντανές αποχρώσεις που δεν αλλοιώνονται. 

2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Export TITAN είναι πιστοποιημένο για την άριστη καλυπτικότητά του με UNE EN ISO 6504-3  Class 1.  Στις ευρωπαϊκών προδιαγραφών δοκιμές αποδείχτηκε ότι η καλυπτικότητα του Export TITAN φτάνει το 99.5% εφαρμόζοντας δύο στρώσεις χρώματος σε μια επιφάνεια 10 -12 τ.μ. σύμφωνα με το EN 13300. 

 

3. ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

Με την ευρωπαϊκή πιστοποιήση UNE EN 13501-1 το υψηλής ποιότητας χρώμα Export TITAN πληροί όλα τα στάνταρ για αυξημένη αντοχή στη φωτιά και καθίσταται ιδανικό για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους: μεγάλες και μικρές ξενοχοχειακές μονάδες, τουριστικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, καταστήματα αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες.

Η χρήση χρωμάτων περιορισμένης ευφλεκτότητας στις βασικές επιφάνειες ενός χώρου (οροφή και τοίχοι) είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σε περιπτώσεις φωτιάς η εφαρμογή τους μπορεί να μειώσει δραστικά την εξάπλωσή της.

4. ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Ασφαλές προϊόν για την υγεία. Το Export TITAN είναι πιστοποιημένο με την κορυφαία ένδειξη Α+ καθώς τα επίπεδα έκκλησης εκπομπών ρύπων εσωτερικών χώρων (φορμαλδεΰδη, ακεταλδεΰδη κλπ) είναι εξαιρετικά χαμηλά. Επιπλέον το Export TITAN είναι άοσμο από διαλύτες για ευχάριστο βάψιμο από επαγγελματίες και ιδιώτες.