Οι colour-experts της Crown Paints μας προτείνουν κλασικές και πιο τολμηρές ιδέες για τη διακόσμηση του χώρου που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι.

Δείτε τις 8 τάσεις που κυριαρχούν και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

1. Timeless Monochrome: 

Η τάση στη διακόσμηση διαχρονικά έφερνε στο προσκήνιο έντονα και ζωντανά χρώματα, όμως οι κλασικοί τόνοι και η μονοχρωμία θα αποτελούν πάντα τη σίγουρη λύση. 

Ο συνδυασμός των φωτεινών λευκών με το μαύρο χρώμα (Rebel®) αναδεικνύει το χώρο με τη δυναμική του αντίθεση, αλλά αν προτιμάτε μια πιο ήπια παλέτα τότε επιλέξτε αποχρώσεις στους τόνους του γκρι και του κάρβουνου (Aftershow®). 

 

 

2. Intrigue

Αν αγαπάτε τους σκούρους τόνους, τότε άλλη μία πρόταση των colour experts της Crown είναι το βαθύ μπλε Midnight navy®, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με πράσινες αποχρώσεις όπως η Scottish Pine.

3. Scandi Loft

Για σκανδιναβικό στυλ στο σαλόνι, αντί να βάψετε μόνο με ανοιχτόχρωμη απόχρωση το χώρο, μπορείτε να συνδυάσετε το εκρού White Pepper με το γαλαζοπράσινο Duck Egg και για το ταβάνι να επιλέξετε το Pure Brilliant White.

4. Statement Ceiling

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στο ταβάνι, αντί για το κλασικό λευκό μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που θα κάνει αντίθεση με τους υπόλοιπους τοίχους. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για ψηλοτάβανο δωμάτιο αυτή η πρόταση θα “απογειώσει” στυλιστικά το δωμάτιο. Η Crown colour experts μας προτείνουν το Soft Ash από την οικογένεια χρωμάτων Aquas & Blues.

5. Trend Colour

Δεν είναι τυχαίο ότι το πιο αγαπημένο χρώμα των πελατών της Crown το τελευταίο διάστημα είναι το Powdered Clay®. Οι αποχρώσεις της τερακότας χαρίζουν ζεστασιά στο χώρο ενώ συνδυάζoνται αρμονικά με πολλά χρώματα.

6. Free Spirit

To Free Spirit είναι μια τάση που απευθύνεται στους ανθρώπους με φαντασία που τολμούν να χρησιμοποιήσουν πολλά χρώματα στο χώρο τους και να παίξουν με σχήματα και υφές. Με βάση το παλ ροζ Pashmina της Crown βάφουμε τοίχους, κουφώματα και διακοσμητικά στοιχεία με πιο έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο Quick Kiss ή το πετρολ Tropical Ocean

7. Provocative

Άλλη μια πρόταση για όσους λατρεύουν το χρώμα στη ζωή τους είναι η τάση Provocative. Με βάση το ανοιχτό γκρι Soft Steel® χρησιμοποιήστε σε περιορισμένη επιφάνεια το κόκκινο Quick Kiss σε συνδυασμό με το μουσταρδί Mustard Jar, προσθέτοντας αποχρώσεις όπως το μαύρο Rebel® και το ροζ Fairy Dust® .

8. 70s Revival

Από το boho chic έως το retro glamour το δυναμικό comeback των 70s συνεχίζει να μας εμπνέει. Συνδυάστε στο σαλόνι μινιμαλιστικά vintage έπιπλα, χαλιά με κυκλικά σχέδια και παλιά πόστερ με έντονα χρώματα στους τοίχους όπως το πορτοκαλί Dance Fever

Δείτε όλο το χρωματολόγιο της Crown Paints ΕΔΩ

Δείτε τα προϊόντα της Crown Paints ΕΔΩ