Τα αντιολισθητικά προϊόντα επιλέγονται από τους πελάτες μας για δύο λόγους:

  • είτε γιατί πρέπει να προσδώσουν αντιολισθητικές ιδιότητες σε δάπεδα ώστε να ακολουθήσουν πιστά τις προδιαγραφές ασφάλειας σε δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους,

  • είτε διότι επιθυμούν στον ιδιωτικό τους χώρο να έχουν έξτρα προστασία. 

 

Δύο μεγάλες εταιρίες στον τομέα των εξειδικευμένων χρωμάτων, η Coo-var και η ΤΙΤΑΝ καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες με προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν αντιολισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε επιφάνεια: 

 

1. SUREGRIP COOVAR

Αν ψάχνετε για ένα έξτρα αντιολισθητικό χρώμα, ειδικά σχεδιασμένο για ράμπες οχημάτων και δάπεδα σε εξωτερικό και σε εσωτερικό χώρο το SUREGRIP της Coo-var είναι το ειδικών προδιαγραφών προϊόν το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και προστασία.

Το ενός συστατικού Αντιολισθητικό Χρώμα Ράμπας SUREGRIP περιέχει ειδικά σφαιρίδια για ομοιόμορφη κατανομή κατά την εφαρμογή και προσδίδει στις επιφάνειες τραχυ αντιολισθητικό φινίρισμα

 

 

  

2. ANTI-SLIP STEP & RAMP PAINT COOVAR

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποίησετε χρώμα νερού για να προσδώσετε αντιολισθητικό αποτέλεσμα, επιλέξτε το Anti-slip Step & Ramp. To αντιολισθητικό χρώμα νερού της Coo-var είναι ταχυστέγνωτο, με ανθεκτικό φινίρισμα και χαμηλή οσμή. 

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για εφαρμογή σε ράμπες, σκαλοπάτια και σε κάθε επιφάνεια όπου είναι υποχρωτική η ασφαλής πρόσβαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ DECK LASUR TARIMAS TITANLUX

Για να εξασφαλίσετε αντιολισθητικό φινίρισμα σε ξύλινες επιφάνειες όπως σε deck σε πισίνες αλλά και σε ξύλινα πατώματα σε μπάνια, κουζινες και βεράντες χρησιμοποιήστε το Αντιολισθητικό βερνικι νερού για Deck και Πατώματα Lasur Tarimas.  

Πρόκειται για ανθεκτικό ταχυστέγνωτο προϊόν το οποίο προσφέρει άριστο blocking, δεν κιτρινίζει και είναι ιδανικό για εξωτερικές επιφάνειες καθώς διαθέτει φίλτρα UV. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ TITAN YATE

Τέλος αν θέλετε να προσδώσετε αντιολισθητικές ιδιότητες σε κάθε χρώμα και βερνίκι μπορείτε να αναμείξετε το προϊόν που έχετε επιλέξει με τους αντιολισθητικούς κρυσταλλους της ΤΙΤΑΝ ΥΑΤΕ. 

Οι αντιολισθητικοί κρύσταλλοι δεν επηρεάζουν το φινίρισμα του χρώματος ή του βερνικιού ακόμα και αν είναι γυαλιστερό. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε καλά το περιέχομενο του φακέλλου (70 γραμμάρια) με 750 ml χρώματος ή βερνικιού και να προχωρήσετε στην εφαρμογή του.