Δείτε βήμα βήμα πως βάφουμε με χρώματα διακόσμησης σαλονιού, κρεβατοκάμαρας κ.α. σε μαύρη απόχρωση με την βοήθεια της Frogtape.

Με τη Frogtape δεν θα περάσει σταγόνα μαύρου χρώματος!

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το χώρο σας δραστικά χρησιμοποιώντας ένα τολμηρό χρώμα τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Liz, η οποία αποφάσισε να βάψει με μαύρο χρώμα ένα μέρος από την κρεβατοκάμαρά της.

Για να μην έχει μπελάδες με το χρώμα, δηλαδή για να μην περάσει καθόλου χρώμα στο σοβατεπί, στην κορνίζα του παραθυρου, στο ταβάνι αλλά και στους λευκούς τοίχους, η Liz χρησιμοποίησε χαρτοταινίες Frogtape.

 Δείτε το αποτέλεσμα!

Βήμα - Βήμα

1. H Liz πρώτα φρεσκάρισε με λευκό χρώμα τον κεντρικό τοίχο του δωματίου, αυτόν δηλαδή που αργότερα θα έβαφε σε μαύρη απόχρωση. Πριν περάσει το χρώμα, προστάτευσε το σοβατεπί, το ταβάνι και το πάτωμα με την πράσινη Frogtape.

2. Αφού στέγνωσε το χρώμα κάλυψε όλες τις επιφάνειες που δεν έπρεπε να λερωθούν με την κίτρινη Frogtape (η οποία είναι ειδική για τις φρεσκοβαμμένες επιφάνειες).

3. Με ένα πινέλο πέρασε με το μαύρο χρώμα το περίγραμμα κάθε τοίχου. Στη συνέχεια αφαίρεσε τη χαρτοταινία πριν στεγνώσει το χρώμα και για την υπόλοιπη επιφάνεια χρησιμοποίησε το ρολό.

Σημείωση: Αν χρειάζεται και δεύτερο χερί, αφού στεγνώσει καλά το πρώτο ξανατοποθετούμε την κίτρινη Frogtape. Περνάμε τη δεύτερη στρώση του χρώματος όπωςκαι αμέσως μετά αφαιρούμε τη χαρτοταινία.

Φωτογραφίες: withinthegrove.com