Κάντε το μπάνιο σας ασπρόμαυρο για το απόλυτο eclectic ντεκόρ. Το black 'n white ήταν πάντα μια από τις πιο κλασικές επιλογές για διακόσμηση στο μπάνιο και σήμερα γίνεται πάλι τάση! 

Οι επιλογές που έχετε για ένα μπάνιο σε άσπρο και μαύρο δεν είναι λίγες καθώς μπορείτε με τα ειδικά χρώματα να βάψετε την μπανιέρα, τον νιπτήρα, τα πλακάκια και το δάπεδο.

Φυσικά μπορείτε με το πλαστικό υπερ-ανθεκτικό χρώμα CLEAN EXTREME της Crown Paints να βάψετε μαυρό και τον τοίχο με την απόχρωση REBEL. Για εξαιρετική αντοχή στους υδρατμούς και τη μούχλα μπορείτε να επιλέξετε το ειδικό χρώμα για το μπάνιο EASY CLEAN BATHROOM της Crown Paints.

 

Βάψτε τα παλιά σας πλακάκια λευκά ή μαύρα με το MULTI-COAT και αλλάξτε χρώμα στη μπανιέρα με το Σμάλτο Μπανιέρας MONTO το οποίο μπορείτε να το βρειτέ σε χιλιάδες αποχρώσεις! 

Πάρτε ιδέες για το πως μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό και το μαύρο χρώμα στο μπάνιο και στο τέλος του αφιερώματος δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το χρώμα μαυροπίνακα

 

 

  

 

 

Μαυροπίνακας στους τοίχους του μπάνιου! 

 

 

Μπορεί οι περισσότεροι να χρησιμοποιούν το χρώμα μαυροπίνακα για να διακοσμούν τους τοίχους στην κουζίνα ή το σαλόνι, όμως αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά μπορείτε να βάψετε με το Pizarras τους τοίχους του μπάνιου σας!

Αν θέλετε να δώσετε χαρακτηρά σε ένα μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού ή του καταστήματός σας βάψτε και τους τέσσερις τοίχους του WC με χρώμα μαυροπίνακα! 

To Pizarras της ΤΙΤΑΝ είναι χρώμα νερού, εφαρμόζεται πανεύκολα και αντέχει στο συχνό καθάρισμα.