Δεν είναι τυχαίο που το Christmas Farmhouse style είναι το δημοφιλέστερο ντεκόρ για τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στην οποία κυριαρχεί το λευκό χρώμα κιμωλίας στα έπιπλα, τα κόκκινα υφάσματα και στολίδια και ορισμένες ακόμα τεχνοτροπίες που συμπληρώνουν την απόλυτη vintage χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! 

Πως το κάνουμε:

1. Ανανεώνουμε όποια παλιά έπιπλα επιλέξουμε βάφοντάς τα με οικολογικό Chalk Paint σε λευκή απόχρωση. Με το ίδιο χρώμα μπορούμε να βάψουμε κηροπήγια, δίσκους σερβιρίσματος, κουτιά, κάδρα κλπ. Μπορούμε να επιλέξουμε και μια κόκκινη απόχρωση Chalk Paint COLORS για να βάψουμε μικρότερα έπιπλα όπως σκαμπό και τραπεζάκια.

2. Στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Farmhouse style κυριαρχούν κορδέλες και στολίδια σε λευκό και κόκκινο χρώμα. Αν οι παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι σε άλλα χρώματα τις βάφουμε πανεύκολα με το spray Chalk Paint. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με τα κουκουνάρια και να τα μετατρέψουμε σε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Για να δημιουργήσουμε κόκκινα διακοσμητικά χρησιμοποιούμε το σατινέ Acualux

  

3. Για να συμπληρώσουμε τη διακόσμηση προμηθευόμαστε κόκκινα ριχτάρια μονόχρωμα ή καρό, μαξιλαροθήκες σε παρόμοια μοτίβα και φυσικά κάλτσες χριστουγέννων σε κόκκινο ή λευκό χρώμα.

4. Με το μαύρο Acualux για εφέ μαυροπίνακα βάφουμε ξύλινες επιφάνειες τις οποίες μπορούμε να πλαισιώσουμε με ένα παλιό κάδρο βαμένο με λευκό χρώμα κιμωλίας. Επίσης μπορούμε να διακοσμήσουμε εντυπωσιακά τις λευκές επιφάνειες μεταφέροντας πάνω τους οποιαδήποτε εικόνα ή φωτογραφία με το βερνίκι fototransfer.