Οταν μπαίνουμε στη διαδικασία να βάψουμε την εξωτερική όψη του σπιτιού μας το πρώτο πράγμα που μας ανησυχεί είναι το πόσο θα αντέξει το χρώμα στις καιρικές συνθήκες και στους ατμοσφαιρικούς ρύπους. 

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές τονίζουν ότι το βάψιμο της εξωτερικής επιφάνειας των κατοικιών μας είναι μια πολύ σοβαρή εργασία για την οποία είναι απαραίτητη η επιλογή του ποιοτικότερου υλικού. Και είναι σημαντικό να εφαρμοστεί το καλύτερο προϊόν καθώς ο κόπος αλλά και τα χρήματα που θα επενδύσουμε δεν πρέπει να πάνε χαμένα. Άλλωστε η εξωτερική επιφάνεια ενός σπιτιού δεν βάφεται κάθε χρόνο.

Και επειδή πρόκειται για τους εξωτερικούς τοίχους που είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες το ασφαλέστερο είναι να επιλέξουμε το χρώμα που θα μας δώσει maximum αντοχή στη βροχή, την υγρασία και τον ήλιο.

Η πρόταση που κάνουμε σε όσους θέλουν να ανακαινίσουν την εξωτερική όψη του σπιτιού τους ή να βάψουν μια καινούργια οικοδομή είναι το ακρυλικό χρώμα Weather Clad® της Fleetwood, το οποίο χαρακτηρίζεται από έως και 18 χρόνια ανθεκτικότητα και παράλληλα έχει εξαιρετική αντοχή στη μούχλα και χάρη στην σύνθεση Permacryl® έχει αυτοκαθαριζόμενο αποτέλεσμα. 

Επιπλέον το Weather Clad® της Fleetwood εξασφαλίζει άψογο διακοσμητικό αποτέλεσμα καθώς το χρώμα διατηρεί τη ζωντάνια του για πάνω από 30 μήνες!

Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων που διαθέτει το Weather Clad® ή να διαλέξετε ένα από τα δημοφιλέστερα χρώματα που μας προτείνει η Fleetwood.