Αν θέλετε να δώσετε νέα καθαρή όψη στο δάπεδο στο γκαράζ, στην αυλή ή στην αποθήκη, τότε εύκολα και γρήγορα μπορείτε να το βάψετε με ένα ανθεκτικό προϊόν που θα του δώσει την απαραίτητη προστασία και αντοχή που χρειάζεται η συγκεκριμένη επιφάνεια. 

Εμείς για αυτήν την εργασία προτείνουμε το ειδικό χρώμα νερού για δάπεδα SUELOS MONTO το οποίο εκτός από την εξαιρετική ευκολία στην εφαρμογή του, διαθέτει υψηλή καλυπτικότητα και ανθεκτικότητα στη χρήση από πεζούς και μεσαία οχήματα. 

Λόγω του ότι το SUELOS MONTO είναι προϊόν νερού δεν χρειάζεται ως χρώμα κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία: απλώς το αραιώνετε με νερό. Φυσικά είναι απαραίτητο πριν ξεκινήσετε το βάψιμο να έχετε καθαρίσει πολύ καλά το δάπεδο και να έχετε επιδιορθώσει τυχόν ρωγμές.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες από τσιμέντο, ασφάλτο και γενικά σε επιφάνειες δαπέδων με απορροφητικότητα. Το SUELOS MONTO απλώνεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα έτσι ώστε να έχετε τελειώσει την εργασία μέσα σε μια μέρα. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις οδηγίες βήμα-βήμα: 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε έξτρα προστασία στην επιφάνεια αφού βάψετε με το MONTO SUELOS μπορείτε να εφαρμόσετε και μια στρώση από το ειδικό βερνίκι για δάπεδα γκαράζ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την εφαρμογή περιμένετε 3 ημέρες για τη διέλευση αυτοκινήτου