Αν θέλετε να ανανεώσετε τις πλαστικές καρέκλες της βεράντας, η διαδικασία είναι τόσο γρήγορη και απλή!

Εμείς για το βάψιμο της πλαστικής καρέκλας επιλέγουμε το TITANLUX Ecologico, την οικολογική ριπολίνη που απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει σημάδια από το πινέλο.

Επιπλέον η TITANLUX Ecologico  εφαρμόζεται ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΙ και ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ. Είναι ιδανική για χρήση σε έπιπλα κήπου καθώς αντέχει στις εξωτερικές συνθήκες και τη συχνή χρήση. 

Δείτε παρακάτω το πριν και το μετά και το πως αλλάζουμε χρώμα στην καρέκλα βήμα-βήμα.

 

Βήμα-βήμα βάψιμο σε πλαστική καρέκλα: 

 

1. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να καθαρίσετε την καρέκλα πολύ καλά. Για να απομακρύνετε άλατα και λιπαρές ουσίες αλλά και να ανοίξετε τους πόρους της επιφάνειας για βελτιωμένη πρόσφυση χρησιμοποιήστε το πολυκαθαριστικό Desoxidante.

Φορέστε γάντια, βάλτε λίγη ποσότητα Desoxidante σε ένα πλαστικό δοχείο, αραιώστε με νερό και καθαρίστε την καρέκλα με ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε την επιφάνεια με ένα καθαρό πανί. Τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο βάψιμο! 

 

2. Ανακατέψτε καλά το χρώμα στο δοχείο. Χρησιμοποιώντας ένα καλό πινέλο εφαρμόστε στην επιφάνεια λεπτές στρώσεις χρώματος. 

 

3. Το Titanlux Ecologico είναι άοσμο και απλώνεται ομοιόμορφα. Αφού περάσετε την πρώτη στρώση περιμένετε 1-2 ώρες (ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος) και εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση. Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει καλά πριν χρησιμοποιήσετε την καρέκλα. 

  

Η πλαστική καρέκλα έγινε καινούργια!