Οταν επενδύουμε σε premium quality χρώματα είναι απαραίτητο να επιλέγουμε τους σωστούς συνδυασμούς αποχρώσεων ώστε να έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα στο χώρο μας. 

Στην επιλογή των κατάλληλων συνδυασμών μας βοηθά το ανερχόμενο όνομα στον χώρο του interior design, η Roisin Lafferty.

H brand ambassador της Fleetwood Paints επέλεξε για την κορυφαία σειρά χρωμάτων VOGUE® μοναδικές αποχρώσεις και παράλληλα προτείνει πως θα τις συνδυάσουμε μεταξύ τους:

 

Η υπέροχη πράσινη απόχρωση Bofin Fern συνδυάζεται όμορφα με την οικογένεια των γκρι αποχρώσεων Kensington Grey αλλά και με το παλ γκρι Hoxton Grey. Αν σας αρέσουν οι minimal επιλογές το σκούρο γκρι Mercer Grey μπορείτε να το συνδυάσετε με το λευκό Atelier White ή το πράσινο-γκρι Monet Dark. 

 

 

Επιπλέον συγγενικές αποχρώσεις όπως τα μοναδικά ροζ Betsy 1920, τα εκλεπτυσμένα γαλάζια Hamptons και η παλέτα των γκρι-καφέ Hepburn μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Χωρίστε τον τοίχο σε δύο μέρη είτε οριζόντια είτε κάθετα για να διακοσμήσετε τις επιφάνειες με δύο τόνους - έναν ανοιχτό και έναν πιο σκούρο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυχγάνεται άψογη αρμονία. 

 

Δείτε και άλλους όμορφους συνδυασμούς και ιδέες διακόσμησης με τις μοναδικές αποχρώσεις της premium σειράς χρωμάτων Vogue: