Το παλιό σύνθετο της μαμάς ή της γιαγιάς μέσα στο σαλόνι είναι το βαρύ (και ασήκωτο) έπιπλο που πάντα θέλαμε να ξεφορτωθούμε...

Αυτό το έπιπλο που συνήθως πιάνει σχεδόν έναν τοίχο είναι ο εφιάλτης για όσους αγαπούν τη minimal διακόσμηση.

Πάντως όσο και αν νομίζουμε ότι δεν έχει καμία θέση στο σαλόνι μας δεν είναι ανάγκη να βιαστούμε να το πάμε στο παλιατζίδικο ή στα σκουπίδια.

Αν το βάψουμε με το κατάλληλο χρώμα τότε μπορεί να γίνει το ωραιότερο κομμάτι μέσα στο δωμάτιο ακόμα και αν ο χώρος μας είναι λιτός και μοντέρνα διακοσμημένος.

Τον τρόπο μας τον δείχνει η ειδικός στις ανακαινίσεις Irene Echeverría (blancometro) η οποία έχει σώσει δεκάδες συνθέτα και παλιά επίπλα βάφοντάς τα με το TITANLUX ECOLOGICO. Η Irene όπως και δεκάδες άλλοι διακοσμητές χρησιμοποιεί το best seller οικολογικό χρώμα της TITAN λόγω της εύκολης εφαρμογής* του αλλά και της εξαιρετικής ανθεκτικότητάς του.

* Με το TITANLUX ECOLOGICO δεν χρειάζεται να εφαρμόσουμε αστάρι πριν την εφαρμογή, ούτε βερνίκι μετά. Είναι χρώμα 3 σε 1 που στεγνώνει μέσα σε 20 λεπτά!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα projects της Irina με σύνθετα και TITANLUX ECOLOGICO. Δείτε τα εντυπωσιακά make over:

PROJECT 01

Τα σύνθετα είναι πολύ πρακτικά έπιπλα καθώς έχουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους: ντουλάπια, ράφια, συρτάρια. Η Irene όμως επιλέγει κάποιες φορές να αφαιρέσει εντελώς το πάνω μέρος και να ανανεώσει μόνο την βάση. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Project 02

Η Irene έδωσε άλλη όψη σε αυτό το συνθετο στην κρεβατοκάμαρα βάφοντάς το με το TITANLUX ECO και τοποθετώντας το γραφείο στο κενό ανάμεσα από τα ντουλάπια:

Project 03

Αυτό το ογκώδες σύνθετο που πιάνει έναν ολόκληρο τοίχο, μεταμορφώθηκε και παρέμεινε στο σαλόνι! 

Project 04

Η Irene έβαψε με το TITANLUX ECO ακόμη και τις γυάλινες επιφάνειες στο παρακάτω σύνθετο για να δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Project 05

Και στο παρακάτω έπιπλο η Irene αφαιρέσε το πάνω μέρος, βάφοντας μόνο την συρταριέρα και τα ντουλάπια.

Project 05

Αυτό το... "υπερωκεάνιο" δεν θα είχε καμία τύχη να παραμείνει στο σαλόνι. Και σε αυτήν την περίπτωση κρατήθηκε μόνο η βάση. Μετά την ανανέωση το έπιπλο είναι σχεδόν αγνώριστο!

Project 06

Η αίσθηση που έχουμε είναι ότι ο χώρος μεγάλωσε αν και το μεγάλο σύνθετο είναι ακόμα εκεί... Η ανανέωσή του σε λευκό χρώμα και η επιλογή όμορφων διακοσμητικών άλλαξε ριζικά το χώρο.

Bonus - Αντίκα

Αυτό το παλιό όμορφο έπιπλο με τα σκαλίσματα έγινε ακόμα πιο υπέροχο διακοσμημένο με παλ πράσινο χρώμα TITANLUX ECO.