Ποιό είναι το κατάλληλο πινέλο για το βάψιμο με Chalk Paint ενός επίπλου με σκαλίσματα ή με ποιό πινέλο μπορούμε να εφαρμόσουμε καλύτερα την κόλλα decoupage;

Οι έμπειροι DIYers γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα με ένα μόνο πινέλο. Επίσης ξέρουν ότι ένα ποιοτικό πινέλο μπορεί να τους εξασφαλίσει καλό τελικό αποτέλεσμα με λιγότερο κόπο. 

Γι αυτό οι brush experts της Harris που μελετούν συνεχώς τις ανάγκες κάθε εφαρμογής (αναπαλαίωσης επίπλων, διακόσμησης επιφανειών κλπ) δημιούργησαν την ARTISAN, τη σειρά πινέλων ειδικά για όσους ασχολούνται με DIY εργασίες. 

Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με κάθε ένα πινέλο της σειράς και επιλέξτε το κατάλληλο Artisan. 

 

Τα ARTISAN με μια ματιά: 

 
ΑRTISAN ROUND

 

Το στρογγυλό πινέλο της ARTISAN είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους ανανεώνουν παλιά έπιπλα και αντικείμενα.
Βάφει άψογα: 

  • Σκαλίσματα
  • Εγκοπές
  • Δύσκολα σημεία 

Επιπλέον είναι ιδανικό για την εφαρμογή κεριού πάνω σε Chalk Paint και την παλαίωση επιφανειών με βερνίκια όπως το Wax Finish της Polyvine. 

Παρακολουθήστε στο βίντεο ένα παράδειγμα με την εφαρμογή του Artisan Round

 

ARTISAN FLAT

 

Το ARTISAN Flat λύνει τα χέρια σε όσους ασχολούνται με τη ρετρό διακόσμηση επίπλων. 
Είναι το ιδανικό πινέλο για να καλύπτουμε επιφάνειες με λεπτό φιλμ υλικού σε τεχνικές decoupage, fototransfer και κρακελέ με:

  • Βερνίκια

  • Γαλακτώματα

  • Κόλλες

 
ARTISAN ANGLED 

 

Το πινέλο γωνίας της ARTISAN είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βάφουμε με ευκολία γωνίες και κοψίματα. 
Σε DIY κατασκευές είναι ιδανικό για το βάψιμο με διαφορετικό χρώμα εσωτερικών επιφανειών (π.χ συρτάρια) αλλά και για την άψογη εφαρμογή του color blocking σε έπιπλα όπως τραπέζια και συρταριέρες. 

 
ARTISAN FITCH

 

Το πλακέ πινέλο ARTISAN FITCH προσφέρει τον απαραίτητο έλεγχο κυρίως όταν θέλουμε να βάψουμε λεπτομέρειες ή να διακοσμήσουμε μια επιφάνεια με ευθείες γραμμές. 

 
ΣΕΤ ΠΙΝΕΛΩΝ ARTIST'S FLAT & ROUND

 

Τα FLAT με την επίπεδη άκρη και τα ROUND με τη στρογγυλή είναι δύο απαραίτητα σετ για όσους θέλουν να διακοσμούν με απλά ή πιο πολύπλοκα σχέδια τις DIY κατασκευές τους. Είναι κατάλληλα για ζωγραφική πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια: κεραμικά, πέτρα, χαρτόνι κλπ.