Το πιο απαραίτητο υλικό για τις γιορτινή διακόσμηση δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας χρυσό Acualux.

Το ακρυλικό χρώμα νερού που βάφει τα πάντα μπορεί να δώσει χριστουγεννιάτικη όψη σε οποιοδήποτε αντικείμενο και να το μετατρέψει σε ένα υπέροχο γιορτινό διακοσμητικό.

Ετσι μπορούμε να φέρουμε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο χώρο μας, χωρίς να αναγκαστούμε να αγοράσουμε καινούργια στολίδια.

Μεταμορφώνουμε τα απλά ξύλινα κηροπήγιά μας.

Με το χρυσό Acualux σε συνδυασμό με ένα λευκό χρώμα μπορούμε μέσα σε λίγη ώρα να μεταμορφώσουμε τα κηροπήγια μας είτε αυτά είναι ξύλινα, μεταλλικά ή γυάλινα.

Gold Dipped παντού!

Το χρυσό trend που κάνει θραύση δεν μπορεί να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Με αυτήν την τεχνική μπορούμε να προσθέσουμε χρυσό χρώμα σε χριστουγεννιάτικες μπάλες, σε ποτήρια κρασιού, κορνίζες, βάζα, μπουκάλια, ακόμα και σε μπαλόνια!

 

\

Xmas Polka Dots

Επιλέγουμε άλλο ένα πολύ αγαπημένο σχέδιο για να δώσουμε μια πιο παιχνιδιάρικη όψη σε ποτήρια, κούπες και γιορτινές κατασκευές. Και επειδή το Acualux εφαρμόζεται και πάνω σε ύφασμα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε λάμψη σε ένα απλό λευκό μαξιλάρι!

Παλιά παιχνίδια γίνονται στολίδια

Τα παλιά μας ξύλινα ή πλαστικά παιχνίδια (αλογάκια, δεινόσαυροι, ελάφια), που δεν τα χρησιμοποιούμε πια μπορούν να γίνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με τη βοήθεια του χρυσού Acualux. Με αυτά μπορούμε να στολίσουμε το δέντρο ή το γιορτινό τραπέζι.

Και πολλές ακόμα ιδέες!

Αφήστε τη φαντασία ελεύθερη χρησιμοποιώντας το Acualux σε γλάστρες, βάζα, διακοσμητικά αντικείμενα τοίχου, σε κάρτες, κουκουνάρια ακόμη και σε φρούτα.