Μπέιτε σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και μοναδικές αποχρώσεις, ξεφυλλίζοντας το χρωματολόγιο της CROWN PAINTS και επιλέξτε την αποχρώση που επιθυμείτε.

Βρείτε εύκολα το χρώμα που θέλετε από τις οικογένειες αποχρώσεων: Whites, Creams & Neutrals, Greys, Greens & Teals, Aquas & Blues, Purples & Violets, Pinks & Reds, Orange & Tans, Ochres & Yellows.  

 

 

Μια από τις πιο αγαπημένες εταιρείες χρωμάτων παγκοσμίως ήρθε στην Ελλάδα! Τώρα τα κορυφαία της προϊόντά της είναι στη διάθεσή σας: Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα της Crown Trade το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας και διακοσμήστε το χώρο σας εξασφαλίζοντας άψογη καλυπτικότητα, μεγάλη διάρκεια και υψηλή αντοχή. 

  • Crown Trade Soft Sheen: Για βελούδινο σατινέ φινίρισμα μεγάλης αντοχής στο καθάρισμα
  • Crown Trade Matt: Για εξαιρετικά μεγάλη απόδοση σε μέτρα και υπέροχο ματ φινίρισμα.
  • Crown Trade CLEAN EXTREME Stain Resistant: Βραβευμένο ματ χρώμα μεγάλης αντοχής στην τριβή και το πλύσιμο.
  • Crown Trade CLEAN EXTREME Mould Inhibiting: Για αντιμουχλικό ματ χρώμα με έξτρα ανθεκτικότητα στην υγρασία - ιδανικό για κουζίνες και μπάνια.
  • Crown Trade CLEAN EXTREME Antibacterial: Υπερανθεκτικό ματ χρώμα με αντιβακτηριακές ιδιότητες, ιδανικό για ιάτρεια, σχολεία και εστιατόρια. 

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ σε ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ για να δείτε από κοντά τα χρώματα της Crown και να μάθετε περισσότερα για τα κορυφαία προϊόντα της. 

 

 

Από κοντά:

Αν θέλετε να βάψετε οποιονδήποτε χώρο στο σπίτι σας: σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, παιδικό δωμάτιο, οι colour experts στα καταστήματα ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε τις κατάλληλες αποχρώσεις σε τολμηρές και παλ προτάσεις. 

Και από μακριά:

Για να σας στείλουμε το χρωματολόγιο CROWN LOVE COLOURS με ξεχωριστές αποχρώσεις, προϊόντα Crown και ιδέες διακόσμησης επικοινωνήστε μαζί μας στο: smirniopoulos@smirniopoulos.gr