Ενα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους τοίχους της κουζίνας είναι ότι τα σημεία που βρίσκονται κοντά στις εστίες, στο μίξερ και στο νεροχύτη λερώνονται συνεχώς από σάλτσες, λίπη, καφέ κ.α. Επιπλέον οι υδρατμοί αλλοιώνουν το φινίρισμα του χρώματος και το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους τοίχους του μπάνιου. 

Σε αυτούς τους δύο χώρους αν το χρώμα με το οποίο έχουμε βάψει τους τοίχους δεν είναι ανθεκτικό γρήγορα θα χρειαστεί να βάψουμε τις επιφάνειες ξανά.

Η λύση για καθαρούς τοίχους είναι να επιλέξουμε ένα πλαστικό χρώμα που να αντέχει στους λεκέδες και να μην αφήνει σημάδια μετά το καθάρισμα.

Δύο σειρές χρωμάτων τις οποίες οι καταναλωτές στη Μεγάλη Βρετανία έχουν αγαπήσει για την εξαιρετική αντοχή τους είναι τα Easyclean και τα Clean Extreme της Crown Paints. Είναι τα ασυναγώνιστα χρώματα με το υπερανθεκτικό φινίρισμα το οποίο όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο αντέχει σε όλους τους λεκέδες και καθαρίζεται πανεύκολα!

 

 

 

 

Τα χρώματα της Crown έχουν ελεγχθεί για την αντοχή τους σε εξωτερικά εργαστήρια και υπερέχουν σε σχέση με τα συνηθισμένα ματ πλαστικά εκατό και διακοσιές φορές περισσότερο! Το Clean Extreme Stain Resistance Scrubbable είναι βραβευμένο με το τίτλο BEST TRADE DURABLE από το Decorators Forum.

Επιπλέον τα Easyclean Bathroom και Easyclean Kitchen είναι εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη καθώς είναι 99% ελεύθερα από διαλύτες και δεν επιβαρύνουν το άσθμα και τις αλλεργίες.  

 

Κλασικές και έντονες αποχρώσεις για την κουζίνα και το μπάνιο από τους ειδικούς της CROWN PAINTS: