Η Industrias Titan S.A ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη το 1917 και σήμερα είναι η Νο1 εταιρεία χρωμάτων στην Ισπανία και μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη Νότια Ευρώπη, με πωλήσεις σε όλον τον κόσμο.

Με εκατό χρόνια εμπειρία και συνεχείς επενδύσεις στο χώρο της εργαστηριακής έρευνας η Titan είναι πρωτοπόρος όχι μόνο στα διακοσμητικά χρώματα για επαγγελματίες και ιδιώτες αλλά σε μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα.

Διακοσμητικά Χρώματα:

Τα διακοσμητικά χρώματα της Titan καλύπτουν όλες τις ανάγκες του επαγγελματία ελαιοχρωματιστή ή ιδιώτη. Η εταιρεία παράγει πλαστικά χρώματα και βερνίκια για κάθε εργασία: Διακόσμηση τοίχων, βάψιμο και προστασία ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών (έπιπλα, πατώματα, κάγκελα, μεταλλικές κατασκευές κλπ). Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία διακοσμητικών χρωμάτων που διαθέτει η εταιρεία βρίσκεται και το βερνικόχρωμα Titanlux το οποίο στην Ισπανία, εδώ και αρκετές δεκαετίες, είναι το συνώνυμο της λέξης "χρώμα"!

Επαγγελματικά Χρώματα:

Η σειρά Titan Profesional απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ελαιχρωματιστές και αποτελείται από χρώματα, αστάρια και βερνίκια υψηλής ποιότητας για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. Ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα προϊόντων ξεχωρίζουν τα χρώματα κατά της υγρασίας, τα ακρυλικά Orion για τις προσόψεις των κατοικιών και τα χρώματα τεχνοτροπίας της Titan.

Βιομηχανικά Χρώματα:

Η σειρά Titan Industrial παράχθηκε για να αντιμετωπίσει τη φθορά και την οξείδωση των βιομηχανικών μεταλλικών κατασκευών, των εργοστασιακών δαπέδων, των αποθηκών κτλ. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρονται ως η πιο αξιόπιστη επιλογή σε επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές που ασχολούνται με τη συντήρηση των βιομηχανικών κτηρίων, αλλά και των μοντέρνων κατοικιών.

Ναυτιλιακά Χρώματα:

Οι ειδικοί της Titan δημιούργησαν την κορυφαία σειρά ναυτιλιακών προϊόντων Titan Yate ώστε να εξασφαλίσουν άριστη προστασία και διακόσμηση σε επιφάνειες που εκτίθονται στο θαλάσσιο περιβάλλον. Τα χρώματα της Titan Yate είναι ιδανικά όχι μόνο για κάθε είδους σκάφους, αλλά και για κατοικίες που βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές. Για τους Νοτιοευρωπαίους, η σειρά αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη συντήρηση κάθε πλεούμενου, καθώς η Titan Yate είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις συνθήκες της Μεσογείου.

Χρώματα Ζωγραφικής:

Η εταιρεία στράφηκε στην κατασκευή χρωμάτων ζωγραφικής πριν από περίπου ογδόντα χρόνια, δημιουργώντας και σε αυτόν τον τομέα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα. Η ποιότητα τους ήταν τόσο γνωστή που στο μεταπολεμικό Παρίσι οι καλλιτέχνες αντάλλασαν δύο σωληνάρια γαλλικής λαδομπογιάς για να αποκτήσουν ένα σωληνάριο της Titan! Μάλιστα ενας από τους διασημότερους ζωγράφους που χρησιμοποιούσε τις λαδομπογιές της Titan ήταν ο Juan Miro. Σήμερα η σειρά Bellas Artes αποτέλείται από χρώματα νερού, ακρυλικά, λαδομπογιές, τέμπερες, παστέλ, βερνίκια και γενικά καλύπτει μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων μέσων για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη ζωγράφο.

Ειδικά Χρώματα Πούδρας

Η Titan έχει την τεχνολογική ικανότητα και τις απαιτούμενες εργαστηριακές δομές ώστε να εξυπηρετεί με τα προϊόντα της ακόμα και τις πιο απαιτητικές ομάδες πελατών. Τα ειδικά χρώματα πούδρας που παράγει στα εργοστάσία της είναι κορυφαίας ποιότητας, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, είναι εύκολα στη χρήση και το κυριώτερο φιλικά προς το περιβάλλον. Η σειρά Titan Powder Coatings έχει εφαρμογή στην αρχιτεκτονική και τις κατασκευές για το απαιτητικό βάψιμο κτιριακών εγκαταστάσεων, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως τα φωτοβολταικά και τα αιολικά πάρκα και σε ένα πλήθος ακόμα προϊόντων.

Κυρίαρχος στη νοτιοδυτική Ευρώπη

Στο νέο εργοστάσιο της Industrias Titan το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχονα της Εύρωπης και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Βαρκελώνης, κατασκευάζονται πάνω από πεντακόσια προϊόντα που προορίζονται για επαγγελματίες ή DIYers. Επιπλέον η εταιρεία διαθέτει άλλες τέσσερις εργοστασιακές μονάδες: στη Σεβίλλη, στα Κανάρια Νησιά, στην Πορτογαλία και στο Μαρόκο. Και οι πέντε εγκατάστασεις πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας και παράλληλα η εταιρεία διαθέτει μια σειρά πιστοποιήσεων για τα προϊόντα της όπως το AENOR και το ISO 9001.

Trademarks

Ο Juanito, ο μάστορας με την κίτρινη φόρμα και το καπέλο είναι εδώ και δεκαετίες η χαριτωμένη μασκώτ της Titan. Κρατάει πάντα στα χέρια του ένα πινέλο και την πιο διάσημη συσκευασία της εταιρείας: το βερνικόχρωμα με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Titanlux.