Η Industrias Titan S.A ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη το 1917 και σήμερα είναι από τις κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων στην Ισπανία με εγκαταστάσεις στην Ιβηρική χερσόνησο και πωλήσεις σε όλον τον κόσμο.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων TITAN καλύπτει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία ελαιοχρωματιστή και ιδιώτη για διακόσμηση και προστασία κάθε επιφάνειας: από την εξωτερική και εσωτερική τοιχοποιία κτιρίων μέχρι τα ύφαλα των σκαφών!

Πάντα πρωτοπόρος!

Με εκατό χρόνια εμπειρία και συνεχείς επενδύσεις στο χώρο της εργαστηριακής έρευνας η Titan είναι πρωτοπόρος στο να συνδυάζει την υπεροχή στην ποιότητα με την ασφάλεια στη χρήση.

Η εταιρεία διαθέτει κορυφαία οικολογικά προϊόντα με ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις όπως τις υπερανθεκτικές ριπολίνες TITANLUX ECOLOGICO, τα οικολογικά βερνίκια ξύλου TITANLUX και την αντισκωριακή σειρά χρωμάτων OXIRON.
 

Βιομηχανικά Χρώματα:

Η βελτιωμένη σειρά TITANTECH (διάδοχος της σειράς Titan Industrial) περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη φθορά και την οξείδωση των βιομηχανικών μεταλλικών κατασκευών και όχι μόνο.

Η σειρά TITANTECH περιλαμβάνει επίσης χρώματα δαπέδων για βιομηχανικούς χώρους, καταστήματα και οικίες. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρονται ως η πιο αξιόπιστη επιλογή σε επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές που ασχολούνται με τη συντήρηση βιομηχανικών κτηρίων, αλλά και μοντέρνων κατοικιών.

Ναυτιλιακά Χρώματα:

Οι ειδικοί της TΙΤΑΝ δημιούργησαν την κορυφαία σειρά ναυτιλιακών προϊόντων TΙΤΑΝ ΥΑΤΕ ώστε να εξασφαλίσουν άριστη προστασία και διακόσμηση σε επιφάνειες που εκτίθονται στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Τα χρώματα της TΙΤΑΝ ΥΑΤΕ είναι ιδανικά όχι μόνο για κάθε είδους σκάφους, αλλά και για κατοικίες που βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές. Για τους Νοτιοευρωπαίους, η σειρά αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη συντήρηση κάθε πλεούμενου, καθώς η TΙΤΑΝ ΥΑΤΕ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις συνθήκες της Μεσογείου.

Από τα διάσημα χρώματα ζωγραφικής στα χρώματα DIY!

Η εταιρεία στράφηκε στην κατασκευή χρωμάτων ζωγραφικής πριν από περίπου ογδόντα χρόνια, δημιουργώντας και σε αυτόν τον τομέα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα. Η ποιότητα τους ήταν τόσο γνωστή που στο μεταπολεμικό Παρίσι οι καλλιτέχνες αντάλλασαν δύο σωληνάρια γαλλικής λαδομπογιάς για να αποκτήσουν ένα σωληνάριο της Titan! Μάλιστα ενας από τους διασημότερους ζωγράφους που χρησιμοποιούσε τις λαδομπογιές της Titan ήταν ο Juan Miro. Σήμερα η TITAN παράγει ποιοτικά ακρυλικά χρώματα για ζωγραφική - τα γνωστά ACUALUX, αλλά και χρώματα κιμωλίας για DIY κατασκευές και ανανέωση επίπλων.

 

Κυρίαρχη στη νοτιοδυτική Ευρώπη

Στο νέο εργοστάσιο της Industrias Titan το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα της Εύρωπης και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Βαρκελώνης, κατασκευάζονται πάνω από πεντακόσια προϊόντα που προορίζονται για επαγγελματίες ή DIYers.

Επιπλέον η εταιρεία διαθέτει άλλες τέσσερις εργοστασιακές μονάδες: στη Σεβίλλη, στα Κανάρια Νησιά, στην Πορτογαλία και στο Μαρόκο. Και οι πέντε εγκατάστασεις πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας και παράλληλα η εταιρεία διαθέτει μια σειρά πιστοποιήσεων για τα προϊόντα της όπως το AENOR και το ISO 9001.

Tην Ανοιξη του 2021 η TITAN εντάχθηκε στον όμιλο της Akzo Nobel N.V. με την ολλανδική εταιρεία να δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον δρόμο που χάραξε η ΤΙΤΑΝ στην καινοτομία και στην παραγωγή οικολογικών προϊόντων. 

Trademarks: Ο Juanito, ο μάστορας με την κίτρινη φόρμα και το καπέλο είναι εδώ και δεκαετίες η χαριτωμένη μασκώτ της TΙΤΑΝ. Κρατάει στα χέρια του ένα πινέλο και την πιο διάσημη συσκευασία της εταιρείας: το βερνικόχρωμα με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Titanlux.