Το 2016 η Harris έγινε μέλος του σκανδιναβικού ομίλου Orkla House Care και το 2020 λανσάρισε το νέο της λογότυπο.

Η Harris η αγαπημένη εταιρεία πινέλων και ρολών στη Μεγάλη Βρετανία, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της. Για το γεγονός αυτό η εταιρεία επιβραβεύτηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 1961, (έγινε ο επίσημος προμηθευτής πινέλων για τις ανάγκες της βασιλικής οικογένειας) και μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα το βασιλικό οικόσημο βρίσκοταν πάνω από λογότυπό της Harris.

Αριστερά: Διαφήμιση της Harris τη δεκαετία του '50. Στο σλόγκαν τονίζεται ότι είναι το μοναδικό πινέλο με το όνομά του να αναγράφεται στη λαβή.
Δεξιά: Η Harris τον 21ο αιώνα παρουσιάζει την κορυφαία γκάμα των προϊόντων της σε instagram, facebook, youtube.

Σήμερα η Harris συνεχίζει να καινοτομεί και να δημιουργεί πινέλα, ρολά και εργαλεία βαφής από τα καλύτερα υλικά, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και είναι εύκολα στη χρήση. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προϊόντα της φτάνουν στα χέρια εκατομμυρίων επαγγελματιών και DIYers σε όλον τον κόσμο. 

"Στόχος μας είναι να κάνουμε το βάψιμο πιο εύκολο και πιο ευχάριστο"

Για πάνω από 90 χρόνια, η Harris προσφέρει ό,τι καλύτερο ώστε ιδιώτες και επαγγελμάτιες να διακοσμουν οποιαδήποτε επιφάνεια με μια σειρά από ποιοτικά πινέλα και ρολά. Συνδυάζει δηλαδή την ευκολία στη χρήση με την αντοχή και την απόδοση που πρέπει να έχει ένα καλό εργαλείο βαφή.

Οι καταναλωτές στη Μεγάλη Βρετανία έδωσαν τα εύσημα στην εταιρεία καθώς η Harris μετά μια εκτεταμένη καταναλωτική έρευνα, αναγνωρίστηκε ως η Νο. 1 μάρκα πινέλων και ρολών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 9 στους 10 πελάτες να λένε ότι θα συνιστούσαν τον Harris σε έναν φίλο!