• Απόλαυσε την ασύγκριτη ποιότητα των Vogue® Paints
  • Επένδυσε στην υψηλή αντοχή και στη μακροχρόνια διάρκεια του πιο πλούσιου και ματ χρώματος.
  • Επίλεξε μια μοναδική απόχρωση για ξεχωριστό interior design στο χώρο σου.

 

Η πολυτέλεια στον τοίχο σου όπως ποτέ άλλοτε! Γνώρισε το μοναδικό luxury paint της FLEETWOOD: 

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ

Ανθεκτικά και με μοναδική εμφάνιση τα VOGUE® δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο wall paint. Η προηγμένη φόρμουλά τους εξασφαλίζει μια εξαιρετικής αντοχής επίστρωση η οποία  αντιστέκεται στο κιτρίνισμα, τα σημάδια και τους λεκέδες – περισσότερο από κάθε άλλο χρώμα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ – ΚΑΣΜΙΡΕΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το ισχυρότερο χρώμα μας είναι συγχρόνως το πιο λείο και απαλό. Τα luxury paints της VOGUE® γλιστρούν στις επιφάνειες χαρίζοντάς τους πλούσια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση με μόνο 2% στιλπνότητα. Τα VOGUE® συνδυάζουν ιδανικά το chalky mat τελείωμα και το πλούσιο χρώμα που αναζητούν οι interior designers για τη διακόσμηση κάθε χώρου.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εμφανώς με μεγαλύτερη πυκνότητα τα χρώματα VOGUE® καλύπτουν όπως κανένα άλλο. H κρεμώδης τους υφή προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ομοιόμορφο άπλωμα με ταχυστέγνωτη φόρμουλα.

Οι μονάδικές αποχρώσεις της VOGUE®

 

THE STORY

Εμπνευσμένες από εμβληματικές μορφές, κάθε μια από τις διαχρονικές αποχρώσεις της Vogue® Collection είναι μοναδική. Αντλώντας έμπνευση από πέντε δεκαετίες εξαιρετικού design, στυλ αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις γεννημένες από την αγνή φαντασία, κάθε απόχρωση VOGUE® έχει μια ιστορία να πει. Τώρα... δημιουργήστε τη δική σας.

THE COLOURS

Ποτέ άλλοτε δεν επετεύχθη να δημιουργηθούν χρώματα που να αποδίδουν τέτοιο οπτικό δυναμισμό. Κάθε συνταγή χρώματος είναι εντελώς μοναδική με εξαιρετική διαύγεια, καθαρότητα και ένταση.

THE DESIGNER

Η επιλογή των αποχρώσεων για την VOGUE® Collection ήταν κομβικής σημασίας καθώς η ασύγκριτη ποιότητα έπρεπε να συνδυαστεί με ένα μοναδικό χρωματολόγιο που να επιβεβαιώνει το όνομα της σειράς: VOGUE® που σημαίνει η επικρατούσα τάση στο στυλ. 

H πολυβραβευμένη interior designer Róisín Lafferty με πολύ φροντίδα δημιούργησε τις δικές της αποχρώσεις, ανάμεσά τους οι Broken Shaker, Hoxton Haze, Wynwood, Bofin Fern and Electric Pickle. 

Είναι απίστευτα συναρπαστικό να βλέπεις τα χρώματα που κάποτε ήταν μια ιδέα στο μυαλό σου πάνω στο χρωματολόγιο με το όνομά τους. Χαίρομαι πολύ που αυτές οι μοναδικές αποχρώσεις  διατίθενται τώρα στον κόσμο. Αυτά τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από μια σειρά διαφορετικών επιρροών, πολλές από τις οποίες προέρχονται από τα ταξίδια μου.  Από το πανέμορφο φυσικό τοπίο του InishBofin (μικρό νησί στην Ιρλανδία), γεννήθηκε η απόχρωση Bofin Fern. Ενώ το γκριζογάλανο Wynwood προήλθε από τους τοίχους Wynwood του Μαϊάμι. Κάθε χρώμα έχει τη δική του μοναδική ιστορία.

Róisín Lafferty
Ιδρύτρια και Creative Director της εταιρείας Kingston|Lafferty Design / Πρόεδρος του IDI Ινστιτούτου Σχεδιαστών της Ιρλανδίας / Fleetwood Paints Brand Ambassador