Για αρκετούς ο μαυροπίνακας αποτελούσε έναν εφιάλτη όταν ήταν μαθητές... όμως τώρα το εφέ μαυροπίνακα βρίσκεται παντού και είναι ένα από τα πιο δυνατά trend στη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και των επαγγελματικών χώρων.

Σε εμάς αρέσει γιατί μπορούμε πάνω σε αυτό να ζωγραφίσουμε, να γράψουμε μηνύματα, να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς μοναδικό. 

Μας αρέσει γιατί μπορούμε να μετατρέψουμε τα παλιά μας πράγματα που ήταν παραπεταμένα στην αποθήκη: κουτιά, κορνίζες, τραπεζάκια, γραφεία κ.α. σε χρηστικά αντικείμενα.

Επιπλέον έπιπλα που τα χρησιμοποιούμε καθημερινά μπορούν να ανανεωθούν και να δώσουν άλλη όψη στο χώρο: ντουλάπια κουζίνας, συρταριέρες, σκάλες, μέχρι και το ψυγείο μας!

Μας αρέσει γιατί ένας τοίχος βαμένος με χρώμα μαυροπίνακα είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό όπου κι αν βρίσκεται: στην κουζίνα, στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο, ακόμα και στο μπάνιο! Το χρησιμοποιούμε όχι μόνο για διακόσμηση στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά και για να ομορφύνουμε το μπαλκόνι μας ή τον κήπο μας με γλαστράκια μαυροπίνακα.

Last but not least μας αρέσει γιατί είναι ένα εύχρηστο χρώμα που μπορεί να εφαρμοσθεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χωρίς ειδική προετοιμασία ή αστάρι.  

Εύκολα και γρήγορα με το Χρώμα Μαυροπίνακα Νερού Pizarras al Agua TITAN μπορούμε να δημιουργήσουμε το πιο in εφέ διακόσμησης σε μαύρο χρώμα αλλά και σε πολλές ακόμη αποχρώσεις αν επιλέξουμε την UNILAK MAT της TΙΤΑΝ.

Καλή έμπνευση!