Φυσικό, λιτό και μοντέρνο.

Το Cocoon, μία από τις χρωματικές προτάσεις της Crown Paints για το 2021, δημιουργήθηκε για να χαρίσει στο χώρο μας την αίσθηση της χαλαρότητας και της ηρεμίας.

Oπως σημειώνει η colour consultant της CROWN, Judy Smith, αυτή η ιδιαίτερη παλέτα ουδέτερων τόνων εκπροσωπεί την απλή ομορφιά στο ντεκόρ χωρίς υπερβολές και πολλά διακοσμητικά στοιχεία.

Οι αποχρώσεις Cocoon συνδυάζονται ιδανικά με μαλακά παλ υφάσματα σε κουρτίνες, ριχτάρια και μαξιλάρια και μίνιμαλ έπιπλα με καμπύλες.

Η παλέτα χρωμάτων Cocoon βασίζεται σε απαλές και ζεστές ροζ αποχρώσεις. Το απαλό πράσινο Spring Bud και τα καφέ-γκρι Soft Shadow και Hare προσθέτουν ενδιαφέρον και εισάγουν μια πινελιά έντασης σε αυτήν την παλ συλλογή χρωμάτων. 

Στον κυριο τοίχο της κρεβατοκάμαρας το Antique Cream και στα κουφώματα το πράσινο Spring Bud 

Το Cocoon είναι από τις πιο ευκολόχρηστες συλλογές, καθώς κάθε απόχρωση μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο χρώμα για τη διακόσμηση χώρων που θέλουμε να εκπέμπουν ηρεμία. Η αίσθηση αυτή δεν διαταράσσεται ακόμα και αν συνδυάσουμε δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις της παλέτας Cocoon. 

Επιλέξτε και εσείς για το χώρο σας τις αποχρώσεις Cocoon σε ματ ή σατινέ φινιρίσμα με τα υψηλής ποιότητας χρώματα της Crown: 

Συνδυασμός με Hare και Clay White 

Creme de la Rose και  Spring Bud 

Η ομάδα της Crown Paints