Σε προηγούμενα άρθρα έχουμε δει πως με τις χαρτοταινίες Frogtape μπορούμε να διακοσμήσουμε άψογα παιδικά δωμάτια, τοίχους και έπιπλα. Ομως η αγαπημένη χαρτοταινία των DIYers μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε και ένα σώρο άλλα αντικείμενα.

Η πράσινη Frogtape είναι η κατάλληλη χαρτοταινία για χρήση σε μια σειρά από επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε την για να φτιάξετε ρίγες και ό,τι άλλο γεωμετρικό σχήμα θέλετε πάνω σε κουρτίνες, μαξιλάρια, καλάθια, πολυθρόνες ακόμα και πάνω σε παπούτσια ή κολοκύθες!

 

Πολυθρόνες

Η Frogtape είναι ιδανική για χρήση πάνω σε έπιπλα με ύφασμα δηλαδή: πολυθρόνες ή καρέκλες τραπεζαρίας με μαξιλάρι. Είτε θέλουμε να βάψουμε την ξύλινη επιφάνεια είτε το ύφασμα η Frogtape μας βοηθάει να προστατέψουμε τέλεια το μέρος που δεν πρέπει να βαφτεί. 


Παπούτσια

Δώστε χρώμα και λάμψη σε οποιοδήποτε παπούτσι καλύπτοντας τα σημεία που δεν θέλετε να χρωματίσετε με την πράσινη Frogtape


Μαξιλάρια

Δώστε τη δική σας πινελιά στο απλό λευκό μαξιλάρι με την Frogtape και χρώματα που διακοσμούν υφάσματα όπως τα σατινέ και τα μεταλλικά Acualux.


Βάζα και μπουκάλια


Τζάμια:

Φτιάξτε όμορφα γεωμετρικά σχήματα στο τζάμι στα παράθυρα σας χρησιμοποιώντας την πράσινη Frogtape και το Glass Frosting.


Καλάθια

Ακολουθήστε το απόλυτο trend της διακόσμησης βάφοντας ψάθινα καλάθια με Chalk Paint, Spray, Acualux ή Unilak. Για άψογες γραμμές εφαρμόστε πριν το βάψιμο την πράσινη Frogtape.


Πλαστικά και ακρυλικά αντικείμενα

Τενεκεδάκια και μεταλλικά αντικείμενα

Κατασκευές από μπετόν:

Ξύλινα Αντικείμενα:

Κολοκύθες!