Παλιά σεντούκια γίνονται coffee tables, συρταριέρες, βιτρίνες και μπουφέδες ανανεώνονται, τραπέζια και καρέκλες αλλάζουν εντελώς όψη.

O,τι παλιό υπάρχει στο σπίτι μας ή στο εξοχικό μας στο χωριό, ευτυχώς δεν πετιέται πια.

Απλώς μεταμορφώνεται με τη βοήθεια του Chalk Paint, το οποίο υπηρετεί όσο κανένα άλλο χρώμα το καλοκαιρινό στυλ του shabby chic!

 


Shabby σημαίνει φθαρμένο και το Chalk Paint μπορεί να κάνει θαύματα με τα παλιά αντικείμενα.

Δοκιμάστε το σε ένα τραπέζι της κουζίνας, σε ένα κομοδίνο ή σε μια ντουλάπα. Αν θέλετε να φέρετε καλοκαιρινή ατμοσφαίρα στο χώρο σας επιλέξτε να συνδυάσετε αποχρώσεις όπως το πράσινο της μέντας, το τιρκουάζ, το ροζ, το γαλάζιο, τις αποχρώσεις της άμμου (γκρι-μπεζ) και φυσικά το λευκό.

Και μη ξεχνάτε ότι με το Chalk Paint μπορείτε να βάψετε ό,τι θέλετε χρησιμοποιώντας ακριβώς την απόχρωση που έχετε στο μυαλό σας, καθώς συνδυάζεται με οποιοδήποτε ματ χρώμα! Πάρτε μια γεύση από τις πιο φρέσκες καλοκαιρινές αποχρώσεις και εμπευστείτε για τις δικές σας shabby chic δημιουργίες με χρώμα κιμωλίας:

Συνδυάστε το πράσινο της μέντας με ροζ ή και με ένα πιο έντονο χρώμα όπως το πορτοκαλί.

Το αγαπημένο χρώμα των ελληνικών νησιών, το γαλάζιο, συνδυάζεται υπέροχα με τις αποχρώσεις του μωβ και του πράσινου.

Διακοσμήστε τις DIY δημιουργίες σας με Chalk Paint χρησιμοποιώντας λευκά βάζα (αριστερά) ή καρό κόκκινες πετσέτες και κανάτες με polka dot σχέδια (δεξιά)

Paint me softly with Chalk Paint!

Ενα αφιέρωμα στις soft αποχρώσεις του Chalk Paint