Για όσους και όσες αναζητούν κάτι το διαφορετικό για να διακοσμήσουν τους τοίχους ενός χώρου το suede χρώμα είναι μια ιδανική λύση.

Είναι μια επιλογή που κάνουν αρκετοί DIYers και instagrammers όταν θέλουν να κάνουν μια εντυπωσιακή αλλαγή σε ένα δωμάτιο καθώς τα suede χρώματα εφαρμόζονται με εξαιρετικά εύκολο τρόπο - μάλιστα πολύ πιο εύκολα και από τα κλασικά πλαστικά χρώματα!

Ενα από τα αγαπημένα σουέντ είναι το SUEDE CRAFTED by Crown το οποίο χαρίζει ένα διακριτικό ανάγλυφο εφέ στον τοίχο και σε οποιονδήποτε χώρο: σε κρεβατοκάμαρες, μπάνια, living room κλπ.

Ολοι όσοι το έχουν διαλέξει λατρεύουν το φινίρισμά του και την γρήγορη εφαρμογή του - δεν χρειάζεται κανένα ειδικό εργαλείο: Απλά περνούν μια πρώτη στρώση του SUEDE CRAFTED by Crown και στη συνέχεια αφού στεγνώσει το πρώτο χέρι, με ένα μεγάλο πινέλο περνούν τυχαίες σταυρωτές πινελιές για να δημιουργηθεί το εφέ.

Επίσης αν θέλετε να καλύψετε ατέλειες στον τοίχο ή παλιές τεχνοτροπίες το SUEDE λόγω της ανάγλυφης υφής του είναι το κατάλληλο υλικό, καθώς δεν χρειάζεται πριν να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα projects που DIYers παρουσιάζουν στο instagram με 4 από τις 6 αποχρώσεις του SUEDE της Crown: