Ζωντανή, χαρούμενη και ιδιαίτερη!

Η παλέτα Witty από την Crown Paints μας ξεσηκώνει και μας δημιουργεί ένα έντονο συναίσθημα αισιοδοξίας και χαράς.

Είναι η παλέτα που δημιουργήθηκε από την ομάδα της Crown Paints για όσους θέλουν να πειραματιστούν συνδυάζοντας δυνατές και παλ αποχρώσεις στον χώρο τους. 

Πρόκειται για μια τολμηρή συλλογή χρωμάτων, κατάλληλη για διακόσμηση σε σαλόνια, τραπεζαρίες, κουζίνες και χώρους υποδοχής - αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπνοδωμάτια καθώς περιλαμβάνει τρεις παλ αποχρώσεις: τη ροζ Satin Lining, τη γαλάζια Powder Blue και την ανοιχτοχρωμη γκρίζα Spotlight.  

Οι αποχρώσεις WITTY μπορούν να αναδείξουν χώρους διακοσμημένους με έπιπλα σε μοντέρνα γραμμή και αντικείμενα από τα 80s.

Αντλώντας έμπνευση από την δεκαετία του 80, η παλέτα Witty είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία statement wall στο χώρο μας χρησιμοποιώντας τις έντονες αποχρώσεις όπως το ζεστό κόκκινο English Fire, το πράσινο Enchanted Ivy, το πορτοκαλί Dance Fever, το κίτρινο Mustard Jar και το πιο κλασικό μπλε-γκρι Runaway

Οπως σημειώνει η Justyna Korczynska του Crown Design Studio " Οι αποχρώσεις της Witty δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά λειτουργούν μαζί ώστε να δημιουργήσουν πραγματικά εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς". 

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να συνδυάσετε και εσείς σε οποιοδήποτε δωμάτιο τα Witty χρώματα σε ματ ή σε σατινέ φινίρισμα, βάφοντας με τα υψηλής ποιότητας χρώματα Crown Trade Matt Vinyl Emulsion ή Mid Sheen Crown Trade Emulsion
 

Στον χώρο κυριαρχεί η παλ ροζ απόχρωση Satin Lining . Τα ράφια και ορισμένα σημεία του τοίχου βάφτηκαν με το ζεστό κόκκινο English Fire.

(Image credit: Crown)

Τολμηρός συνδυασμός των WITTY αποχρώσεων με πράσινο-κυπαρισί Enchanted Ivy, παλ ροζ Satin Lining, έντονο κόκκινο English Fire, κίτρινο-μουσταρδί Mustard Jar, παλ γαλάζιο Powder Blue και έντονο πορτοκαλί Dance Fever. 

(Image credit: Crown)