Το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου Efecto Madera της Titan είναι ένα ειδικό προϊόν που μεταμορφώνει οποιαδήποτε επιφάνεια σε ξύλινη!

Eίναι μια πρωτότυπη τεχνοτροπία αλλά και ταυτόχρονα μια έξυπνη λύση για περιπτώσεις που θέλουμε να έχουμε την όψη ξύλου χωρίς τις διαδικασίες συντήρησης που αποβαίνουν συνήθως χρονοβόρες και πολυέξοδες. 

 

 

 

 

1. Γκαραζόπορτα με απομίμηση ξύλου απόχρωση 2805 Wengue 2. Απομίμηση Ξύλου σε φράκτη κήπου απόχρωση 2808 Sapelli

To Efecto Madera διατίθεται σε 8 αποχρώσεις φυσικού ξύλου, όπως τα κλασικά βερνίκια ξυλού και χάρη στην σύνθεση πολυουρεθάνης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις εξωτερικές συνθήκες και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδους επιφάνεια - κατάλληλα προετοιμασμένη. Επιπλέον με το Efecto Madera μπορούμε να βάψουμε μεταλλικές επιφάνειες που βρίσκονται δίπλα σε ξύλινες όπως κάγκελα, κουπαστές κλπ για να έχουμε ένα ομοιόμορφο στυλ. 

Για να διαλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

1. Κουπαστές με απομίμηση ξύλου απόχρωση 2807 Embero 2. Κουπαστές σε απόχρωση 2804 Caoba Μαόνι

1. Κουπαστή δίπλα στο νερό σε απόχρωση 2807 Embero 2. Κουφώματα με όψη ξύλου σε απόχρωση 2807 Embero

Ακόμα, το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου είναι πολύ δημοφιλές σε χώρους όπου πολεοδομικές προδιαγραφές αποκλειστικά την χρήση ξύλου σε εξωτερικές επιφάνειες

1. Φράκτης με απομίμηση ξύλου σε απόχρωση 2803 Nogal Καρυδιά 2. Πόρτα γκαραζ βαμμένη σε απόχρωση 2808 Sapelli

Όμως η απομιμηση ξύλου είναι μια όμορφη ιδέα διακόσμησης και για μέσα στο σπίτι, για εφαρμογή σε πλήθος επιφανειών. Χρησιμοποιείται πολύ για να μεταμορφώσει και αναπαλαιώσει παλιά έπιπλα από μελαμίνη, κόντρα πλακέ ή μεταλλικά σε κομψό ξύλινο φινίρισμα.  

Εδώ θα δείτε την εφαρμογή του προϊόντος βήμα προς βήμα