Σας προβληματίζουν τα παλιά μεταλλικά έπιπλα που έχετε στην βεράντα και τον κήπο σας; Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα χρώματα λευκό - μαύρο και θέλετε να πρωτοτυπήσετε;

Θέλετε να τα ανανεώσετε αλλά φοβάστε ότι είναι πολλή δουλειά ή υψηλό κόστος; Το μπαλκόνι και ο κήπος των ονείρων μας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την βοήθεια της Titan.

Η Titan σας έχει την λύση σε όλα τα παραπάνω για να αποκτήσετε το μπαλκόνι των ονείρων σας μέσα σε ένα project του Σαββατοκύριακου, γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και κυρίως με πρωτυπία.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Οι επιλογές που έχουμε στην απόχρωση είναι απεριόριστες. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, μπορούμε να επιλέξουμε χρώματα παστέλ, ή φλούο, έντονες ή διακριτικές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ενιαία απόχρωση για όλα τα έπιπλα, ή να κάνουμε συνδυασμούς. 

  

ΤΑ ΥΛΙΚΑ: 

  • Αντισκωριακό Oxiron Liso / Αντισκωριακό χρώμα 815 / ριπολίνη UNILAC
  • Πινέλο καλής ποιότητας
  • Κατάλληλο διαλυτικό καθαρισμού
  • Ντουκόχαρτο για τρίψιμο.

Επιλέγουμε το Χρώμα Αντισκωριακής προστασίας Oxiron Liso ή το Αντισκωριακό χρώμα 815 της Titan ή την ριπολίνη UNILAK . Είναι σημαντικό να επιλέξουμε το σωστό προϊόν που θα προστατεύσει τα έπιπλά μας από την σκουριά και τις καιρικές συνθήκες, δηλαδή την έντονη ηλιοφάνεια, τη βροχή και την υγρασία και θα παραμείνει αναλλοίωτο για μακρό χρονικό διάστημα. 

 

  

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

  1. Συγκεντρώνουμε τα έπιπλα όλα μαζί σε ένα σημείο και τοποθετούμε απο κάτω μια εφημερίδα για να μην στάξει κάποιο χρώμα και λερώσουμε. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εκτεταμένη σκουριάς στα έπιπλα.
  2. Με το ντουκόχαρτο τρίβουμε τις επιφάνειες ώστε να προκαλέσουμε μια ελαφρά τραχύτητα, που θα εξασφαλίσει την άριστη πρόσφυση του νέου χρώματος.
  3. Με την βοήθεια του πινέλου, απλώνουμε δυο λεπτές στρώσεις του χρώματος και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά.

Τα έπιπλά  μας είναι έτοιμα!

   

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Για να δημιουργήσετε ένα ενιαίο λουκ, μπορείτε να προμηθειτείτε την απόχρωση που έχετε επιλέξει και σε χρώμα για να βάψετε τις γλάστρες, τα ξύλινα έπιπλα και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. 

Σημείωση: σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα σκουριάς, αναλόγως με την έκτασή του, μπορεί να χρειαστείτε κάποιο επιπλέον προϊόν για να ενισχύσουμε την αντισκωριακή προστασία τοπικά. Συμβουλευόμαστε το χρωματοπωλείο για το κατάλληλο προϊόν που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Καλή επιτυχία!