Τα επονομαζόμενα super βακτήρια όπως ο σταφυλόκοκκος (MRSA*) και το E.coli μπορούν να βρεθούν όχι μόνο σε νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και σε σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ακόμη και στο σπίτι μας όπως στην κουζίνα και στο παιδικό δωμάτιο.

Για αποτελεσματική προστασία από την εξάπλωση παθογόνων βακτηρίων σε αυτούς τους ευαίσθητους χώρους μπορούμε να εφαρμόσουμε σε τοίχους και ταβάνια πλαστικό χρώμα με αντιβακτηριακή δράση.

*Το MRSA ή «ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος» είναι μικρό σύμπλεγμα βακτηρίων που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως το δέρμα και οι πνεύμονες.

Γιατί να επιλέξετε το Clean Extreme Anti-Bacterial της Crown Trade με την αντιβακτηριακή ασπίδα της SteriTouch®:

Το Clean Extreme Anti-Bacterial της Crown Trade είναι πιστοποιημένο αντιβακτηριακό πλαστικό χρώμα το οποίο δεν συγκαταλέγεται απλώς στα συνηθισμένα αντιμικροβιακά χρώματα: Εκτός του ότι προσφέρει στις επιφάνειες (τοίχους και ταβάνια) συνεχή προστασία από τη μούχλα και την άλγη, είναι εξειδικευμένο προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά ώστε να εμποδίζει την ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων (MRSA και E.coli) για 10 χρόνια.

Τι είναι η τεχνολογία SteriTouch®:

Η βρετανική τεχνολογία SteriTouch® αποτελείται από αντιμικροβιακά πρόσθετα τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν δραστικά την ανάπτυξη επιβλαβων οργανισμών (βακτήρια, μούχλα, μύκητες) στην εσωτερική τοιχοποιία.

Με τη σφραγίδα προστασίας από τα μικρόβια της SteriTouch® το Clean Extreme Anti-Bacterial συνοδεύεται από εγγύηση για την αντιμικροβιακή σύνθεση του για όλη τη διάρκεια ζωής του χρώματος.

Οι ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές (JIS Z 2801:2000) πιστοποιούν ότι το Clean Extreme Anti-Bacterial της Crown Trade πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα αντιμικροβιακής προστασίας, καθώς εξουδετερώνει τα βακτήρια σε ποσοστό 99,99% και αποτρέπει την μόλυνση των επιφανειών σε χώρους εργασίας, σε νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εστιατόρια και κατοικίες.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών: Υστερα από 24 ώρες το Clean Extreme Anti-Bacterial είναι αποτελεσματικό κατά 99,99% σε αντίθεση με τα κοινά πλαστικά χρώματα.

Αντιβακτηριακό και Υπερανθεκτικό

Το Anti-Bacterial της Crown Trade ανήκει στη νέα σειρά χρωμάτων CLEAN EXTREME SCRUBBABLE MATT η οποία περιλαμβάνει πλαστικά χρώματα με εξαιρετική αντοχή στους λεκέδες, το καθάρισμα και το τρίψιμο (ISO 11998 class 1 scrub rating). Είναι η ιδανική επιλογή για χώρους συχνής χρήσης που χρειάζονται ένα υπερανθεκτικό ματ φινίρισμα στους τοίχους.