Αν χρειάζεται να βάψεις οποιαδήποτε αντικείμενο μέσα στο παιδικό δωμάτιο (αλλά και γενικότερα μέσα στο σπίτι) είναι απαραίτητο να επιλέξεις ένα χρώμα που παρέχει ασφάλεια και είναι 100% φιλικό προς το χρήστη και στο περιβάλλον.

Η Ecologico, η νέα ριπολίνη της ΤΙΤΑΝ, δεν είναι μόνο οικολογική αλλά παράλληλα πληροί όλες τις προδιαγραφές UNE-EN 71-3 για ασφαλή για χρήση σε παιχνίδια.

Βάψε τις DIY κατασκευές που φτιάχνεις για το παιδί αλλά και κάθε έπιπλο μέσα στο δωμάτιό του: κρεβατάκι, κομοδίνο, γραφείο, βιβλιοθήκη και συρταριέρες. 

Σούπερ Χρώμα:

Και μην ανησυχείς ότι ένα τόσο ασφαλές χρώμα δεν μπορεί να είναι ανθεκτικό. Η ριπολίνη ECOLOGICO αντέχει τις γραντζουνιές, τη σκληρή χρήση και το συχνό πλύσιμο με καθαριστικά. Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο με τις δοκιμές αντοχής που έγιναν στην ECOLOGICO.

Επιπλέον η νέα οικολογική ριπολίνη της ΤΙΤΑΝ είναι πολύ εύκολη στη χρήση: στεγνώνει μέσα σε 20 λεπτά και απλώνει τέλεια χωρίς να αφήνει σημάδια. Ετσι μέσα σε λίγο χρόνο τελειώνεις με το βάψιμο και διαθέτεις περισσότερη ώρα για παιχνίδι με τα παιδιά!