“Η δημιουργικότητα αναφέρεται στην ικανότητα ενός ατόμου να δημιουργεί κάτι νέο το οποίο έχει μια αξία.” Πολλά άτομα έχουν έντονη την αίσθηση της δημιουργικότητας αλλά δυσκολεύονται να την εκφράσουν είτε επειδή δεν γνωρίζουν τον τρόπο, είτε επειδή δεν διαθέτουν τον χρόνο.

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα μπορέσετε να μετατρέψετε ένα απλό έπιπλο ή ένα αδιάφορο διακοσμητικό αντικείμενο σε μια μοναδική δημιουργία. Ο τρόπος είναι εύκολος, γρήγορος και απλός!

Βήμα 1

Προμηθευτείτε το μοναδικό προϊόν της ΤΙΤΑΝ "BETUN de JUDEA", το οποίο  είναι κατάλληλο για την δημιουργία παλαιωμένης όψης.  Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία φιαλιδίου ή σε spray για μεγαλύτερη ευκολία εφαρμογής. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν εδώ:

Βήμα 2

Διαλέξτε το έπιπλο ή αντικείμενο που θέλετε να μετατρέψετε. Προτιμήστε ένα σκαλιστό τραπέζι, ένα κομοδίνο, ένα κηροπήγιο ή μια κορνίζα με πτυχώσεις.

Βήμα 3

Καθαρίστε και στεγνώστε καλά την επιφάνεια. Στη συνέχεια, απλώστε μια πλούσια στρώση Betun de Judea.

Βήμα 4

«Δουλέψτε» την επιφάνεια μέχρι να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν έχει διεισδύσει καλά στους πόρους της. Ενόσω το προϊόν είναι ακόμα νωπό, σκουπίστε το απαλά από την επιφάνεια με ύφασμα, αφαιρώντας το Betun de Judea.

Στην επιφάνεια έχουν τώρα δημιουργηθεί διακριτικοί σκούροι τόνοι πουκάνουν το αντικείμενο να δείχνει σαν παλαιό, δίνοντάς του την αίσθηση της αντίκας.