Όσοι αγαπούν το shabby chic στυλ, απλά θα λατρέψουν τη χρωματική γκάμα που λάνσαρε η TITAN ARTS για το οικολογικό χρώμα νερού Chalk Paint.

Οι εξπέρ του χρώματος αφού μελέτησαν τις τάσεις στη διακόσμηση και στην αναπαλαίωση επίπλων με το χρώμα κιμωλίας, επέλεξαν 19 ξεχωριστές αποχρώσεις.

Από τα λευκά μέχρι τα γκρι και από τους παλ τόνους του μωβ και του ροζ μέχρι τα γαλαζοπράσινα, το χρωματολόγιο του Chalk Paint της ΤΙΤΑΝ καλύπτει τη γκάμα με τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις στο χρώμα κιμωλίας.

Εχετε στη διάθεσή σας δύο τόνους του λευκού, δύο μπεζ, ένα ανοιχτό κίτρινο, πέντε ανοιχτές αποχρώσεις σε ροζ και μωβ, έναν ανοιχτό και έναν πιο σκούρο τόνο του μπλε, τρεις υπέροχες πράσινες αποχρώσεις, δύο γκρι-καφέ, κεραμιδί και σομόν.

Το Samba πράσινο και το Foxtrot ροζ

Dancing with the... Chalk!

Και για να τονιστεί η σύνδεση του Chalk Paint με το vintage στυλ των περασμένων δεκαετιών, η ΤΙΤΑΝ ARTS έδωσε το όνομα ενός παλιού χορού σε κάθε απόχρωση: Βαλς, ταγκό, μάμπο, rock n roll και το πιο σύγχρονο hip hop είναι μερικοί από τους ρυθμούς που συνοδεύουν το κάθε χρώμα.

Συνδυασμοί: Το Lambada πράσινο με το Merengue λευκό & το Vals μπλε με το γκρι-καφέ rock and roll

To πιο πρακτικό Chalk για τους chalk-maniacs

Ολες οι αποχρώσεις του Chalk Paint της TITAN ARTS έχουν ultra matt φινίρισμα και η συσκευασία τους είναι εξαιρετικά πρακτική (250 ml) καθώς είναι ιδανική για τη διακόσμηση μικρού και μεσαίου μεγέθους αντικειμένων. Επιπλέον η βολική συσκευασία είναι κατάλληλη για επιλογή περισσότερων από 2 αποχρώσεων ώστε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά διακοσμητικά εφέ με διχρωμίες ή τριχρωμίες.

Δείτε ΕΔΩ τα πλεονεκτήματα του Chalk Paint της TITAN ARTS και πως εφαρμόζεται.