H Roisin Lafferty, μια από τις ανερχόμενες interior designers στην Ευρώπη συνεχίζει τη δυναμική της πορεία!

Πρόσφατα η πολυβραβευμένη σχεδιάστρια από την Ιρλανδία και brand ambassador της εταιρείας χρωμάτων Fleetwood, κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης interior designer για το 2019 από το περιοδικό House and Home. Ο τίτλος αυτός ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από διακρίσεις καθώς η εταιρεία της Roisin η KLD κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης φίρμας στην κατηγορία Residential Interior Design 2019 στη διοργάνωση Architecture Master Prize.

Τον προηγούμενο χρόνο μεταξύ των άλλων η Roisin είχε κερδίσει δύο σημαντικά βραβεία στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης (Architecture Masterprize Αwards, Restaurant and Bar Design Αwards) και είχε πάρει τον τίτλο της Image Interior and Living Interior Designer of the Year.

Παράλληλα η Roisin Lafferty είναι πια η νεότερη Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σχεδιαστών στην Ιρλανδία και όπως είναι φυσικό η δουλειά της έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα έντυπα όπως: Elle Decoration, Vogue, The Wall Street Journal κ.α.

Εμείς σας είχαμε συστήσει την Róisín όταν ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Fleetwood Paints (δείτε ΕΔΩ) και θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα να παρουσιάζουμε την εμπνευσμένη δουλειά της.