Ενα πάντρεμα χρωμάτων που στέλνουν το μήνυμα της δύναμης και της ελπίδας. Η Pantone επέλεξε το απόλυτο γκρι και το φωτεινό κιτρίνο για τα Χρώματα της Χρονιάς 2021. 

Ο συνδυασμός του γκρι και του κίτρινου δύο αντίθετων αποχρώσεων ήταν πάντα αγαπημένος για τους interior designers. Τολμηρός και αρμονικός δίνει χαρακτήρα σε όλους τους χώρους μοντέρνους και κλασικούς.

ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 

Το κίτρινο ως έντονη και ζεστή απόχρωση χρησιμοποιείται για να αναδείξει το ουδέτερο γκρι. Δηλαδή σε ένα υπνοδωμάτιο μπορούμε να βάψουμε μια εσοχή με την κίτρινη απόχρωση ώστε να δημιούργησουμε ένα εντυπωσιακό color blocking, φωτίζοντας το χώρο που είναι βαμμένος με γκρι χρώμα. 

Το κίτρινο ως statement χρώμα

Με την επιλογή του κίτρινου δημιουργούμε μια έκπληξη στο χώρο σε συνδυασμό με το πιο σταθερό χρώμα που είναι το γκρι. Μπορούμε να βάψουμε κίτρινο ένα έπιπλο (μια καρέκλα, το τραπεζάκι στο σαλόνι κλπ), το ταβάνι, μερικά από τα ντουλάπια της κουζίνας ή να δημιουργήσουμε ένα κίτρινο πλαίσιο γύρω από το τζάκι.

Γενικά χρησιμοποιούμε το κίτρινο ως statement χρώμα το οποίο αγκαλιάζεται από το γκρι ώστε να δημιουργείται αρμονία στο χώρο μας.

Τα προϊόντα που επιλέγουμε για να βάψουμε έπιπλα και τοίχους: 

  • Με το Chalk Paint COLORS μπορούμε να βάψουμε οποιοδήποτε έπιπλο: συρταριέρες, κρεμάστρες, κάδρα ακόμα και το πιάνο. 
     
  • Για high quality διακόσμηση στους τοίχους επιλέγουμε το Vogue της Fleetwood το οποίο διαθέτει μια μοναδική γκάμα γκρίζων αποχρώσεων καθώς και το φωτεινό κίτρινο Bitmore. Δείτε ΕΔΩ το χρωματολόγιο. 
     
  • Επιλέξτε επίσης από τα Popular Colours της FLEETWOOD γκρίζες και κίτρινες αποχρώσεις. 
     
  • Έπιπλα, ντουλάπια κουζίνας αλλά και πατώματα μπορούμε να βάψουμε και με την οικολογική ριπολίνη Ecologico TITANLUX η οποία είναι πιστοποιημένη για χρήση σε παιδικά δωμάτια