Οπως ακριβώς μεταφέρουμε μια φωτογραφία ή ένα σχέδιο πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια, έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Acualux Foto Transfer για να διακοσμήσουμε και μεγαλύτερα αντικείμενα όπως π.χ μια συρταριέρα.

Καταρχάς βάφουμε το έπιπλο στις αποχρώσεις που θέλουμε χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικά ακρυλικά χρώματα Acualux. Για μεγαλύτερη ευκολία αφαιρούμε τα συρτάρια. Αφού στεγνώσει το χρώμα περνάμε με ένα πινέλο λεπτές στρώσεις από το βερνίκι Acualux Foto Transfer και στη συνέχεια τοποθετούμε πάνω στις επιφάνειες τη φωτογραφία ή το σχέδιο που θέλουμε να μεταφέρουμε. Για σωστό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο να τα τυπώσουμε σε LASER εκτυπωτή.

SOS: Σε περίπτωση που θέλουμε να μεταφέρουμε λέξεις πρέπει να τυπώσουμε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ τη φωτογραφία!

Πιέζουμε το χαρτί πολύ καλά με ένα ρολό προσέχοντας να μη δημιουργήσουμε ζάρες. Aφήνουμε το βερνίκι να στεγνώσει για 24 ώρες και κατόπιν βρέχουμε τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας ένα πανάκι ή ένα σφουγγάρι. Σιγά σιγά αφαιρούμε το χαρτί και τα υπολείμματα του. Σκουπίζουμε καλά την επιφάνεια και για να προστατέψουμε την κατασκευή μας περνάμε με ένα πινέλο μια στρώση βερνίκι ματ Acualux.