Αν τα έπιπλα που βρίσκονται στον κήπο σου ή στην βεράντα σου βλέπεις ότι έχουν φθαρεί από την υγρασία ή την έντονη ηλιοφάνεια, τότε μπορείς να τα συντηρήσεις εύκολα επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν, ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιήσεις αστάρι! 

Μεταλλικά έπιπλα

Για τα μεταλλικά έπιπλα που έχουν πιάσει σκουριά απλά θα τρίψεις με μια βούρτσα τα σκουριασμένα σημεία και κατόπιν θα περάσεις απευθείας το αντισκωριακό χρώμα.

Εμείς προτείνουμε το οικολογικό αντισκωριακό χρώμα OXIRON το οποίο στεγνώνει γρήγορα και αφήνει εντυπωσιακό φινίρισμα. Δες εδώ το χρωματολόγιο. 

Βάλε χρώμα!

Αν θέλεις να βάψεις τα μεταλλικά σου έπιπλα σε χαρούμενες αποχρώσεις (τιρκουάζ, μωβ, πράσινο) όπως στις παρακάτω εικόνες τότε χρησιμοποιήσε την οικολογική ριπολίνη TITANLUX ECO.

Πως θα το κάνεις: 

Θα χρειαστείς ένα καλό πινέλο ή ένα ρολάκι (αν είναι να βάψεις πιο μεγάλη επιφάνεια π.χ τραπέζι). Αρχικά θα πρέπει οι επιφάνειες να καθαριστούν καλά ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα βρωμιάς, λιπαρών ουσιών και σημείων με σκουριά. Αφού στεγνώσουν οι επιφάνειες από τον καθαρισμό και προετοιμαστούν κατάλληλα πέρασε μια στρώση χρώματος. Μια δεύτερη στρώση μπορεί να είναι απαραίτητη ανάλογα με την απόχρωση της επιφάνειας ή του χρώματος που έχεις επιλέξει.

  

Πλαστικές καρέκλες και τραπέζια

Μπορείς να αλλάξεις χρώμα και στα πλαστικά σου έπιπλα χρησιμοποιώντας την οικολογική ριπολινή

Ξύλινες κατασκεύες

Με την οικολογική ριπολίνη TITANLUX ECO μπορείς να βάψεις μόνος σου ή μόνη σου και κάθε ξύλινη κατασκευή στον κήπο ή την βεράντα. Οι επιλογές στις αποχρώσεις είναι απεριόριστες! Μπορείς να επιλέξεις από οποιαδήποτε βεντάλια το αγαπημένο σου χρώμα και να το εφαρμόσεις σε κάθε εξωτερική επιφάνεια. 

Δες εδώ τις καλύτερες αποχρώσεις για τα έπιπλα κήπου & βεράντας.

Επιπλα κήπου από ξύλο

Και τέλος αν θέλεις να αφήσεις τη φυσική όψη στα ξύλινα έπιπλα κήπου τότε επίλεξε το βερνίκι εμποτισμού TITANXYL.