Γρήγορα και εύκολα αλλάζουμε χρώμα στη μπανιέρα μας με το Σμάλτο Μπανιέρας- Κεραμικών Titan που χρωματίζεται σε οποιαδήποτε απόχρωση! Το Σμάλτο Μπανιέρας ΤΙΤΑΝ μπορείτε να το βρείτε και σε ΚΙΤ το οποίο περιέχει όλα τα εργαλεία για την ανακαίνιση των ειδών υγιεινής. 

Μέσα στο Κιτ Σμάλτου θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την βαφή της μπανιέρας και πανεύκολες οδηγίες εφαρμογής βήμα βήμα.

  • Σμάλτο μπανιέρας Aspecto Ceramico Titan
  • Ειδικό καθαριστικό Desoxidante Titan
  • Αστάρι προετοιμασίας Imprimacion Epoxi Primer Titan Yate
  • Διαλυτικό κατάλληλο για αραιώση του Σμάλτου και του ασταριού 
  • Πινέλο ειδικό για άριστο αποτέλεσμα σε γωνίες & κοψίματα 
  • 2 ρολλά εφαρμογής του Σμάλτου και 1 εφαρμογής του ασταριού και χειρολαβή
  • Χαρτοταινία βαφής
  • Σφουγγαράκι - γυαλόχαρτο
  • ​2 ζεύγη προστατευτικά γάντια, μάσκα προστατευτική και αναδευτήρα

 

 

 

Βήμα: 1

Φορώντας τα προστατευτικά γάντια καθαρίζουμε την επιφάνεια με το  Καθαριστικό Desoxidante . Έτσι αφαιρούμε πλήρως επίμονα υπολείμματα σαπουνιών και σκόνη. Αφού στεγνώσουμε πολύ καλά την μπανιέρα περνάμε την επιφάνεια με το σφουγγαράκι- γυαλόχαρτο. Καθαρίζουμε την επιφάνεια.

Bήμα: 2

Με την χαρτοταινία προστατεύουμε μεταλλικά εξαρτήματα και εφαπτόμενες επιφάνειες που δεν πρέπει να λερωθούν.

Βήμα: 3

Φοράμε τα προστατευτικά μέσα (μάσκα, γάντια). Ετοιμάζουμε το Ειδικό Αστάρι Imprimacion Epoxi Υate αναμειγνύοντας την βάση με τον καταλύτη σε αναλογία 4 προς 1 κατ’ όγκο. Προσθέτουμε 5% διαλυτικό Diluyente Yate, ανακατεύουμε καλά κι το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για 10 λεπτά. Εφαρμόζουμε το αστάρι με το ρολό. Χρησιμοποιούμε το πινέλο για γωνίες και κοψίματα. Αφήνουμε την προετοιμασμένη επιφάνεια να στεγνώσει καλά για 8 ώρες.

Βήμα: 4

Φοράμε τα προστατευτικά μέσα (μάσκα, γάντια). Ετοιμάζουμε το χρώμα σμάλτου Σμάλτο Μπανιέρας- Κεραμικών Titan προσθέτοντας τον καταλύτη στην βάση σε αναλογία 4 προς 1 κατ’ όγκο, αραιώνουμε 5% με διαλυτικό και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» και περνάμε την 1η στρώση χρώματος με ρολό ή πινέλο. Μετά από 8-14 ώρες εφαρμόζουμε την 2η στρώση χρησιμοποιώντας πάλι την ίδια δοσολογία και αφήνουμε να στεγνώσει καλά. Χρησιμοποιούμε το διαλυτικό για να καθαρίσουμε τα εργαλεία μας.

Το μπάνιο μας έγινε σαν καινούριο!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το μείγμα βάσης-καταλύτη που έχει αναμειχθεί, πήζει μετά από 4 – 8 ώρες κι είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό σε κάθε στάδιο ανάμειξης ετοιμάζουμε μόνο την απαιτούμενη ποσότητα για μια στρώση. Αφήνουμε να περάσουν 72 ώρες πριν χρησιμοποιήσουμε την μπανιέρα μας. Ο χρόνος στεγνώματος διαφοροποιείται ανάλογα με τις συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).